Şimdi Ara

iki modem arası köprü kurmak yardım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.kullandığım modemi değiştirdim şuan evin salonunda modemim ve kendi odamdan çok zayıf sinyal alıyorum ara ara kesilmeler oluyor.Eski modemimi odama koyup yeni modem ile eski modem arası köprü kurup odamda eski modem ile internet bağlantısı kurmam mümkün mü ? Eski modem airties r-204 yeni modem inca IM-310NX bazı terimler ile ilgili pek bilgim yok anlayabileceğim şekilde anlatabilirseniz çok sevinirim teşekkürler ...

• Sinyal diye bahsediyorsan araya bir yere bir tane 100 tl verip baslangic seviyesi bir Access Point alirsan sorunun ortadan kalkmis olacaktir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurk53

Merhaba arkadaşlar.kullandığım modemi değiştirdim şuan evin salonunda modemim ve kendi odamdan çok zayıf sinyal alıyorum ara ara kesilmeler oluyor.Eski modemimi odama koyup yeni modem ile eski modem arası köprü kurup odamda eski modem ile internet bağlantısı kurmam mümkün mü ? Eski modem airties r-204 yeni modem inca IM-310NX bazı terimler ile ilgili pek bilgim yok anlayabileceğim şekilde anlatabilirseniz çok sevinirim teşekkürler ...

yeni aldığın modem ap ise universal r. özelliği varsa kurabilirsin sadece şifresini bilmen yeterlidir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.