Şimdi Ara

İki oğlumun ikiside kanser hastasi. Biri 7 biri 13 yasinda. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
329
Cevap
8
Favori
25.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1012 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah size güç kuvvet versin umarım her iki oglunuzda sifa bulur çok geçmiş olsun..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İnsan ne diyeceğini bilemiyor hakikaten.. Allah yardımcınız olsun iki çocuk babası biri olarak hakikaten çok etkilendim başınıza gelenlerden. Tüm duam sizlerle. Umarım en kısa zamanda mutlu günler yaşarsınız acılarınız en azından bir nebzede olsa hafifler. Allaha emanet olun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akraba evliliğimi hocam

• Allah şifalar versin kardeşim, bu durumda dua ve temenniden başka malesef elimizden birşey gelmiyor. İnsan, uğraştığı onca sıkıntı karşında çevresine baktığında, heksesin bi koşuşturmaca, mal biriktirme, haset, kin, nefret vs içerisinde olduğunu görünce gerçekten bu dünya hayatının boş olduğunu anlıyor. Rabbimden çocukların için acil şifalar diliyorum ve duacıyım, ailesi olarak da sizle sabırlar ihsan etsin Allah'ım. Dünya elbet yaşanılacak, terübe edilecek, sevinilecek, ağlanacak bir yer. Yaşam olmasa imtihan olmaz. Yani ne desem bilmiyorum kelimeler boğazımda düğümleniyor, ellerim yazarken titriyor, gözlerim yaşarıyor. Zihnimde yıllardır yer eden ve hiç bir zaman unutmadığım devamlı olarak dilimde zikrettiğim şu ayeti paylaşmak istiyorum:

"Andolsun, Biz sizi biraz korku, açlık ve bir parça mallardan, canlardan ve ürünlerden eksiltmekle imtihan edeceğiz. Sabır gösterenleri müjdele."

Rabbim acil şifalar versin çocuklarınıza ve tüm hastalarımıza.

• Yüce rabbim şifalar versin inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7246A8C62

akraba evliliğimi hocam
    Sonradan sizin yorumu gorunce aklima geldi. Yorum yapmadan gecemeyecegim.
    Komsumuz akraba evliligi yapmis. 3 cocuklari var. 14-10-7 yaslarinda.
    Hepsinde ayri saglik sorunlari var.
    En kucuk cocugun kalbindrle sorun var. Colyak hastaligi var.
    Devlet akraba evliligini yasaklamali.
    İnsanlardan bu isten uzak durmali. Etrafimizda bu sekilde evlilige girisen olursa en azindan uyarmaliyiz.
    Kucucuk bedenlere bunlara yapmaya hakkimiz yok.
    Allah tum hastalara acil sifalar verir insallah.

• Ahh kardes seni o kadar iyi anliyorum ki oncelikle babana bas sagligi ve cocuklarina acil sifa dilerim.
    Bende 3 hafta once ikizimi losemi kanserinden kaybettim dünyam yikildi yarim gitti hayatın ne kadar boş olduğunu daha iyi anladim.Sevdiklerin hayatta ise kiymet bilmenin ne kadar onemli oldugunu anladim.
    Her zaman soylerim Allah sirali ölüm versin kiz kardesim 42 yasinda vefat etti.O yuzden daha genc yastaki cocuklarin umarim iyilesir cunku baban ölmüş ama evlat acisi hic bişeyle kiyaslanmaz.70 yasindaki annem kiz kardesimin tedavisinde 1 sene hastane koridorlarinda kizina bakti simdi 3 hafta once topraga verdik Annemin acısı benimkinin iki kati kadar daha fazla..
    Ben ise antideprasana basladim hergun aglamak çare olmuyor sende iyiki psikolojik destek goruyorsun iyi yapmisin.
    Ozelden dertlesmek istersen rahatlamak istersen konusuruz kardesim.Morelini bozma cocuklarin bagisiklik sistemi daha kuvvetli iyilesme sanslari cok daha yuksek

• Allah yardımcın olsun kardeşim Allah kimsenin eşine dostuna yaşatmasın. Dualarım seninle inşallah , güçlü ol. Bir kere başardınız ve bir daha yapabilirsiniz... Allaha emanetsiniz..

• Rabbim şifa versin 🙏🏻

• Hissettiklerimi tarif edemiyorum,o kadar moralim bozuldu ki konuyu okunca.Allah kimseyi evlatlarıyla sınamasın,tez zamanda sıhhat versin.Konu sahibine,siz mükemmel bir insansınız.Sonuna kadar savaşıyorsunuz,eminin bu yaptıklarınızın elbet bir gün mükafatı olacak buna inanıyor/inanmak istiyorum.Bütün hastaların tez vakitte iyileşmesini diliyorum,her şey bir yana sağlık olmadıktan sonra gerisinin önemi yok..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun.

herkes bir şey söylüyordur elbet. zeytinyağı incir karışımı yapınız.

bir de şifa kurbanı kestiriniz.

• Allah yardımcınız olsun.Amin

• Allah svt sabır versin. Dayanma gücü versin. İman versin. İnancınızı yetirmeyin. İyi ve kötü her şey biz insanlar için.

Ailemizin, sevdiklerimizin kıymetini bilmek lazım.

Bende annemi kanserden kaybettim ve değerini kaybedince anladım. Bir tatile, seyahate bile gidemedik annemle.

Bazen hayatın bu karmaşasına çok dalıyoruz. En başta kendimizi ve sonra ailemizi unutuyor. Gereksiz kalp kırıyor, üzüyor, üzülüyoruz.

• Allah şifa versin inşallah

• rabbim önce çocuklarınıza hayırlı şifalar versin sonrada size dayanma gücü ve sabır versin.daha geçen çarşamba 39 yaşında kuzenimi kanser illeti nedeni ile kaybettiğim için ne zorluk çektiğinizi iyi anlıyorum.bizler burada sadece size güzel dilekler ve dualarla moral verebiliiyoruz ancak eminimki yükünüz çok ağır.2 erkek çocuk babası olarak dileğim inşaallah çocuklarınız en kısa zamanda sağlığına kavuşur ve büyüyüp yaşadığı topluma ve ülkesine faydalı,temiz kalpli, iyi yürekli,merhametli ve adaletli birer insan olarak yetişmelrini allah size gösterir inşaallah...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirsu -- 9 Kasım 2020; 11:50:47 >
  • Geçmiş olsun hiç üzülmeyin kanseri bir kere yenmişsiniz, küçük oğlunuz sağlığına kavuşmuş. Büyük oğlunuzda iyileşir. Umudunuzu yitirmeyin. Acil şifalar diliyorum

• Geçmiş olsun. 1-2 senedir o kadar çok kanser vakası duyuyorum görüyorum ki anlatamam. Çevremde yaşlı genç her ailede var mutlaka. Ancak aynı aileden 2 erwing sarkom ilk defa duyuyorum. Moral motivasyonu korumanız, zor günlerinizi atlatmanız ailecek huzura kavuşmanız dileğiyle.

• Allah şifa versin, çok geçmiş olsun :/

• Rabbim şifa ve sabır versin.

Önceki sayfalarda bahsi geçti mi bilmiyorum.
    Niyetim umut tacirliği yapmak değil. Bu konuda kimseyle tartışmak da istemem.
    Belki faydasını görürsünüz diye paylaşacağım.
    Aidin Salih ve Ahmet Apa isimlerini araştırmanızı tavsiye ederim.

Allah'tan ümit kesilmez. Hiç ummadığınız bir şey derdinize derman olabilir.
    Allah yardımcınız olsun.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.