Allah yardımcınız olsun keşke elimden birşey gelseydi neler yapardım. Gerçekten hayattaki herşey boş böyle durumları gördükçe insan kendine kızıyor ne kadar boş şeyleri kafaya takıyormuşuz diye. Allah şifa versin inşallah biran önce < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İki oğlumun ikiside kanser hastasi. Biri 7 biri 13 yasinda. (13. sayfa)
-
-
Allah'ım tüm evladına şifa arayan babalara yardım et.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Dik durun evlatlarınıza belli etmeyin, manevi durumunuzu
Allah sabır versin hocam. İnşallah bu sıkıntılı günleri atlatıp mutlu günleri göreceksiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Allah tüm ailenize yardımcı olsun dualarımız sizinle inşallah bu günleri geride bırakabilirsiniz
Rabbim şifa versin
Kanser çok kötü bir hastalık umarım oğlunuz iyi bir şekilde atlatır
-
Çok üzüldüm hocam. Allah çocuklarınızı size bağışlasın.
Tez zamanda sağlıklarına kavuşmaları dileğiyle
allah şifasını versin...
-
Hocam cok geçmiş olsun Allah sabır dertlerinize deva olur inşallah kimse anlamaz yaşamayan bilemez Allah şifa versin 😔
Allah şifa verir inşaallah hocam.Allah yardımcınız olsun.
-
Çok üzgünüm bu yaşadıklarınız için acil şifalar diliyorum sizin ve aileniz için
Rahmetli babamın akciğer kanseri olduğunu son seviyede öğrendik. Hiçbir belirti vermedi bu sinsi hastalık, canımdan çok sevdiğim babamın gözlerimin önünde eriyişine şahit oldum çok zor. Aylarca baş başa yattık hastanede, bazen oğlum pantolonumu getir eve gidelim derdi hastanede olduğunu unutup.... 35 yıl küçük bir dükkanda saatçilik yapıp evini barkını arabasını aldı, bizi okuttu avukat yaptı, canım babam. Aç yatsan da kuyruğunu dik tut derdi, ne yaşarsan yaşa etrafındakilere karşı güçlü dur hocam . Babam vefat ettiğinde üniversite son sınıftaydım, 15 ders verdim son dönem ağlaya ağlaya sınavlara girdim hepsini geçtim. Dik dur, eşine de moral ver hocam biliyorum çok zor, ama baktığın bir ailen, eşin var . Sen güçlü olacaksın ki onlar da ayakta kalabilsin, sen ailenin direğisin unutma @ŞAhin
-
Hocam ALLAH yardımcınız olsun.Rabbim evlatlarınızı sizlere bağışlasın inşallah.
-
Kuracak bir cümle bulamadım :(. Çok üzüldüm.
Allah yardımcınız olsun, Allah şifa versin sizlere de sabır ve güç versin.. Şuan ezan okuyor, ezanların yüzü hürmetine dua ediyorum sizin için.
-
Kalıtsal olmayan bir hastalık olduğu söylenmiş ama illa ki kanser olduğu için genlerle ilişkili yani genetik bir hastalık. Bir soy ağacı çıkarılması gerek eskilerde akılda kalan bir hastalık varsa da önemlidir bence çocuklarınızın 3. Dereceden akrabalarına kadar soruşturulması gerekir diye düşünüyorum. Özellikle dede ve nineler hakkında bilgiler edinilmeli ve diğer kuzenlerine bakılmalı. Belki başka kalıtımsal bir sebepten dolayı bu kanser türüne daha yatkın olabilir.
Merhaba hocam çok büyük geçmiş olsun yazınızı okuyunca derinden hissettim acınızı en yakın zamanda sağlığına kavuşur çocuğunuz umarım.
Allah şifa versin, geçmiş olsun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X