Şimdi Ara

İki oğlumun ikiside kanser hastasi. Biri 7 biri 13 yasinda. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
8
Favori
25.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1012 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah (C.C) şafi ismiyle şifasını verir inşallah. Bununla alakalı topluluk olarak bir oluşum yapılırsa seve seve gönüllü olurum.

• Geçmiş olsun kardeşim Allah evlatlarınıza ve tüm hasta kullarına acil şifalar versin inşallah...

• Oğlunuzun ismini de yazarsanız. İsmi ile dua edelim. Allah size sabırlar, oğlunuza da Şafi ismi ile şifa versin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok geçmiş olsun ben bile çok üzüldüm inşallah en kısa sürede iyileşir çocuklarınız

• Rabbim yok yerlerden şifa versin inşaALLAH

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anne veya baba sigara kullanıyormu kullandımı daha önce

• Geçmiş olsun Allah şifa versin

• Çok geçmiş olsun, çok üzücü bir durum ve haklısın psikolojik olarak üstünden kalkması da bir hayli zor.

• Kardeşim Allah inşAllah sizlere, evlatlarınıza, ailenize ve herkese sağlık, şifa, afiyet nasip etsin. Allah ağız tadınızı artırsın, bozmasın. Rabbim kimseyi çaresizlikle, sağlık ve sıhhatle imtihan etmesin, inşAllah.

• Çok geçmiş olsun Allahım şifa versin inşallah. Sizlerede sabır versin zor bir durum gerçekten. İnşallah sağlıklarına kavuşurlar.

• Hocam Allah acil şifalar versin. Yaşadığınız sürecin zorluğunu anlamamız oldukça zor. Ama neler hissettiğinizi anlayabiliyorum. Umarım yavrularınız sağlığına kavuşur ve birlikte nice güzel mutlu seneler geçirirsiniz. Yapabileceğimiz bir şey var mı (varsa elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım) bilmiyorum ama dularımız sizinle olacak.

• Allah yardımcınız olsun. Umarım bu zor günleri geride bırakırsınız. Söylenecek hiçbir şey yok, kimse sizin yorgunluğunuzu anlayamaz. Tek dileğim bu günlerin geride kalması sizler için

• Allah yardımcınız olsun. Dualarım sizinle. İnşallah bunu da atlatırsınız

• Allah acil sifalar versin gercekten cok zor benimde oğlum 3 yasindayken bacak arka destek kemiğinde tumor vari bi sey var dediler emar ultrason felan anlayamadilar kotuye yordular kemik kanseri gibi dusunuyorlardi ama bizede soylemiyorlardi ameliyatla parca alacaz dediler o ameliyat anı cok zordu sukur basit kemik kisti dediler Yaşayan bilir ınsanın evladinin acisini görmesi herseyden zor.

• Allah sabır versin kardeşim. Acil şifalarını da esirgemesin. Daha kötüsü ne olur ki deyip isyan tuzağına düşme şükretmeye devam et. Her hayırda bir şer her şerde de bir hayır vardır. Hiç bir şeyin cevapsız kalmayacağı gibi hiç bir konu da muallakta kalmayacak gideceğimiz yerde. Elbet sende sebebini bu şerrin arkasında ne var da başımıza geldi diye öğreneceksin. Yaşın 33 pes etme ömrünüz Allah izin verdikçe elbet iyi günlerinizde olur.

• Allah yardımcınız olsun, Rabbim kimseyi darda bırakmasın. Herkesin imtihanı bambaşka , Allah ömrünüze inşallah afiyet versin.

• Konuyu ilk gördüğümde, elimden birşey gelmeyeceğini bildiğim ve üzüleceğim için okuyamadım. Öncelikle geçmiş olsun, ne yaşadığınızı hayal etmek gerçek çok zor. Umarım tez zamanda atlatırsınız.

Aklıma takılan bir şey oldu, hastalık genetik değil ve iki çocuğunuzunda aynı hastalığı yaşaması tesadüf olamaz. Daha önce soruldumu bilmiyorum ama hiç yaşadığınız yer yada yiyip içtiklerinizle ilgili bir analiz yaptınız mı. Buna ne neden olmuş olabilir. Örneğin yaşadığınız evde kullanılan yanlış bir malzeme yada yemek alışkanlığınızda olan yanlış bir beslenme yöntemi vs.. gibi.

• Allah şifa versin inslalah geçmiş olsun Allah sabrınızı artırsın dayanma gücü versin inşallah

• Allah şifa versin

• Allah çocuklarına şifa sanada dirayet nasip etsin kardeşim çok geçmiş olsun

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.