Şimdi Ara

İki oğlumun ikiside kanser hastasi. Biri 7 biri 13 yasinda. (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
8
Favori
25.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1012 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekten hayat maddiyattan ibaret değil para ev araba bunlar sadece göz boyama en önemlisi sağlık gerisi boş allah acil şifalar versin kardeşim dediğin gibi sevdiklerinizin kıymetini bilin sizi sevenlerinde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Allah şifa versin evlatlarınıza.. imtihan dünyası derler ya..gerçekten zor bir süreç..Bu işlerde moral çok önemli..siz dik duracaksınız ki çocuklar da dik dursun..siz yıkılırsanız toparlayamazsınız.. şöyle düşünün..belki 2 sene sonra 2 çocuğunuzda sağlığına kavuşacak ve siz çocuklarınızla sağlıklı bir şekilde uzun yıllar yaşayacaksınız..bu zor günleri hatırlamayacaksınız bile..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç bir hastalık genetik değildir. Vücudun bazı şeylere tolerans gücü vardır. Bu güç akrabalar arasında benzerlik gösterebilir. Buna genetik deniyorsa tamam bu genetiktir.

İkinci olarak kanser vakaları özellikle ülkemizde aşırı artışta. Tamam dünyada da artış var ama ülkemizde dünyadaki ortalamanın üzerinde bir artış var. Bunun nedeni ne olabilir iyi düşünmek iyi analiz etmek gerekiyor.

Güya yerseniz insan hayatını önemseyen dünya ülkeleri Coronaya savaş açtı daha fazla insan ölmesin diye. İnsan hayatını çok onemliyorlarya.

Bu Coronaya verilen mücadelenin çıkarılan yaygaranın yarısını organik tarım için verselerdi bugün insanlık çok daha keyfiyeti olurdu. Bunun için dünya neden tek yürek olmuyor?

Çünkü amaçları insan sağlığı felan değil.

Son olarak konu sahibine Allah güç kuvvet versin umarım tez zamanda bu illetten kurtulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TinyAngel -- 10 Kasım 2020; 8:29:28 >

• Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin.

• Allah yardımcınız olsun. İnşallah çocuklarınız en yakın zamanda sağlık, sıhhat, şifa bulur. Dualarımız sizinle..

• Rabbim şifalar versin. Allah yardımcınız olsun. Elimizden dua etmek geliyor. İnşallah dualarımızda olacaksınız. Lütfen sizler de ümidinizi kaybetmeyin. Bu süreçte kendinizi daha fazla kaybetmeyin. Evlatlarınız için dimdik durmaya devam edin lütfen. Maddi anlamda da destek sağlamak isterim. Lütfen özelden konuşalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ReadyForAction

Oğlunuzun ismini de yazarsanız. İsmi ile dua edelim. Allah size sabırlar, oğlunuza da Şafi ismi ile şifa versin.

Emir oglumun ismi. Mesajlar icin cok tesekkur ederim. Hepsini okurken biraz daha gucleniyorum. Allah hepinizden razi olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞAhin

Emir oglumun ismi. Mesajlar icin cok tesekkur ederim. Hepsini okurken biraz daha gucleniyorum. Allah hepinizden razi olsun

Alıntıları Göster
    Allah hepimizden razı olsun. Emir kardeşime ve tüm hastalara da şifa versin. Size de kolaylıklar ve güç versin. Dualarımız Emir kardeşimiz için bundan sonra.

• Sigara sadece ben kullaniyorum. Aslinda ilk cocuk hastalanmasindan once birakmistim sigarayi uzunca bir sure ama hastalik sonrasi tekrar basladim suan birakamiyorum malesef.
    Ozelden maddi yardim etmek isteyenler yaziyor. Suan icin maddi bir sorunumuz yok cok sukur hepinizden Allah razi olsun.

• çok geçmiş olsun

• Allah yardımcınız olsun, çok geçmiş olsun hocam.

• Allah sifa ver insallah dualarimiz sizinle

• Allah yardımcınız olsun. Tez zamanda şifa bulun inşallah. Çocuklarınız bu mesajları büyüdüklerinde hatıra olarak okusunlar dilerim

• geçmiş olsun, Allah şifa versin hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah (c.c) sizlere sabır çocuklarınıza şifa versin. Geçmiş olsun.

• Tez zamanda Allah'tan şifa diliyorum. Geçmiş olsun...

• Yazdıklarınızı üzülerek okudum. Öncelikle babanıza rahmet diliyorum ve size de verdiğiniz mücadelede rabbimden yardım ve şifa diliyorum. Babamı 9 yaşında kanser illetinden kaybettim ve o zamandan beri hayatta can sağlığından önemli hiçbir şeyin olmadığını düşünüyorum.

İnsanoğlu bir şeylerin kıymetini kaybetmeden asla farkedemiyor maalesef.

Evet lüzumsuz bir hırs ve nefsi zaaflar peşinde kendimizi heder edip duruyoruz. Bazen hiç denecek şeyler uğruna kalp kırıyoruz veya bos şeyler için kendimizi yoruyoruz.

Zaman su gibi akıp gidiyor...

İnsan insana muhtaçtır ve insan insan için vardır.

Acınızı tüm samimiyetimle paylaşıyorum.

Allah sizin ve bu illetle mücadele eden tüm hastalarımızın yardımcısı olsun.

Acil şifalar diliyorum.

• Hocam çok geçmiş olsun tüm kanserler genetiktir sadece yanlış beslenme yada dışardan maruz kalınan bazı etmenler bunu hızlandırır oluşma ortamını yaratarak riski arttırır
    Araştırma hastanesinin aslında bunu iyice araştırması lazımdı misal bu durumu yüksek et tüketimi hızlandırır yada ortamı uygunlaştırır gibi bir geri dönütü olması lazım ona görede diğer aile bireyleri hayat tarzını ayarlar.
    Beslenme mevzusu sigara alkolden bile tehileki bir mevzu ama dikkat çekilmiyor maalesef
    Ben doktor değilim ama size ve ailenize verebileceğim en iyi tavsiye hatta bunu okutan herkese moralinizi modunuzu hep yüksek tutun psikoloji gerçekten herşeyi etkileyen bi durum modun düşük olduğunda vucudunda o moda giriyor

• Allah yardımcınız olsun hocam.Rabbim şifasını vererek inşaallah sizlere bağışlasın.Sizin şu yaşadıklarınızı okuduğumuzda aslında para pul siyaset vs hepsi boş.Esas hayatın gerçeği sizin yaşadıklarınız.İnşaallah bir an önce yaşadığınız zorluklardan kurtulursunuz.

• İnşallah atlatırlar, sağlıklarına kavuşurlar, sorun ve çözümü aynı yerden geldiğini düşünmek saçma ama umarım bir şekilde size olumlu yansır, iyiyi düşünün buna tüm gücünüzle inanın. Atlatacaksınız.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.