merhaba.aracımda cd çalar mevcut ancak aux girişi olmadığından yeni oto teybi almaya karar verdim.iki model arasında kaldım.başka model tavsiye eden olursada yazabilirler.
1-Pioneer DEH- X 3550 2-Pioneer DEH-1550UB
bluetooth özellikli olması+dvd r okuması +sd kart desteği vs.vs. ne kadar özellik yüklersek o kadar fiyat kabarıyor.açıkçası o kadarda fiyatta uçmak istemiyorum.300 tl nin altında böyle ürünü bulmakta mümkünmü bilmiyorumda.yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: kayipbirisi
merhaba.aracımda cd çalar mevcut ancak aux girişi olmadığından yeni oto teybi almaya karar verdim.iki model arasında kaldım.başka model tavsiye eden olursada yazabilirler.
1-Pioneer DEH- X 3550 2-Pioneer DEH-1550UB
bluetooth özellikli olması+dvd r okuması +sd kart desteği vs.vs. ne kadar özellik yüklersek o kadar fiyat kabarıyor.açıkçası o kadarda fiyatta uçmak istemiyorum.300 tl nin altında böyle ürünü bulmakta mümkünmü bilmiyorumda.yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
İkisi arasında tabikide x3550
Birde şöyle bir ürün var 300 lira civarında:http://urun.gittigidiyor.com/garaj/pioneer-deh-x6550bt-cd-mp3-usb-bt-kumanda-kargo-84335135
300 liraya kadar çıkıyorsanız 3 amfi çıkışlı bir Pioneer önerebilirim, bt yazanlarda bluetooth da var 2013 model olarak 7550sd 8550bt 9550sd 9550bt olabilir