Şimdi Ara

İki powerbank çıkışını paralel bağlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1amperlik iki adet powerbank var, çıkışları paralel bağlarsam 5 v 2a alabilirmiyim? Marka medel aynı. Çıkışları aynı tür kablo ile lehimleyerek alacağım. Devreler birbirini yakar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmir85 -- 3 Eylül 2020; 9:8:39 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Rica etsem yazar mısınız

• Öne çıksın
  • .

• Pillerin birbirlerini tüketme ihtimali var, yapmayın.
  • birhacettepeli kullanıcısına yanıt
    Pilleri bağlamıyorum powerbank'ın 5 voltluk çıkışını bağlıyorum birbirine

• İki powerbank usb çıkışını paralel bağlarsam amper yükselir mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone'u hoparlöre bağlamak.
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Power bank çıkışı usb den paralel bağlanıp 4 aamper elde edilmez mi?

• 1 amperlik iki powerbank modülü paralel bağlansa çıkış 2a 5v olmaz mı?

• Neyse ben yazayım bari de rahatla

Yine 5 v 1 amper alırsın power bank i değiştir.devreler ayni olursa belki sureyi arttirirsin mesela 5 v 1 amperi 1 saat değil 2 saat verir ama devre tek batarya gurubunu şarj etmek için ayarlıdır her ne olursa olsun üreticilerin ayarları hassastır kendi başınıza is yapmayın yanlış bağlarsan ve telefonunu sevmiyorsan 10 v 1 amper le dumanda çıkarabilirsin cihazdan.

Cep telefonları hassas aletlerdir şarj ve çalışma voltajları da hassastır.hızlı şarj özelliği yoksa kendi orjinal şarjı dışında özellikle fazla amper fazla voltaj orta vadede telelonunuzu çöpe yollar

Piyasada 4 USB cikisli 5 v 4000 ma sozde şarj adaptorleri satiliyor bunlar rakam toplamadan yaniltmadan başka bir şey değil almayin

Orjinal olmayan resmi olmayan sarjlar kaliteli değilse kaliteli olsada cihaza ait değilse kullanmayın.devreleri hangi voltaja uyumluysa o. aksi devreleri yavaş yavaş yıpratır ve olay biter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pspsexer kullanıcısına yanıt
    Şöyle ki, pili değiştirmiyorum. Her iki modülde tek pile bağlı. Paralel bağlanacağı için 5 voltu geçmeyecek yani 10 volt olmayacak. İki ayrı modülün 5 volt çıkışını paralel bağlayınca nasıl 2ampere yükselmiyor? Pilleri paralel bağlayınca mahları artıyor da Power Bank çıkışlarını paralel bağlayınca neden amperleri yükseltemiyoruz?

• Sıfır ilgi sıfır paylaşım anlaşılan.

• İlginç...bu kadar acil mi paralel bağlarsan çıkış gücü değişmez ayni güçte çıkış olur belki kapasite artar o kadar al sana ilgi hatta gidip kendine 2 amper bir power bank al rahatla şarj da çok tutma patlamasın iyi rüyalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pspsexer kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Belkisi var yine de araştırmam burada sonlanmış olmadı tekrar teşekkür ediyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.