Bildirim
iPhone'u hoparlöre bağlamak.
New Balance Lifestyle MS109 Erkek Spor Ayakkabı, Gri, 44 EU : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BRNDK1D6
geçen yıl paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
bende creative 2+1 var herhangibi bir aparat kullanmadan kabloyla bağlıyabiliyorum. herhalde sende bağlarsın... -
Hiçbir şey olmaz,gayet de güzel ses alırsın. -
hiçbirşey olmaz.
ama dock tipi alırsan muhtemelen şarj da edebilirsin.
ben öyle bir tane aldım, çok da memnunum
telefon çalınca ortalık inliyor -
Hiç bir sorun olmaz. Bende 2+1 kullanıyorum. Ses harika:) -
-
bende aux in kablosu ile gitar amfisine bagliyorum hicbir sorun olmuyor -
quote:
Orijinalden alıntı: ars287duff
Ben bunu gördüm yeni ilk fırsatta deniyeceğim.
idock wireless 199 TL
Dostum bu urunler iphone icin degil ipod icin yapilmistir ancak calisma prensipleri ve girisleri iphone ile uyumlu oldugu icin telefonu bagladigin zaman sarj edip muziklerini dinleyebilirsin ama telefonu bagladigin anda ekraninda bu cihaz iphone icin uretilmemistir diye bir uyari cikar ki bu uyariyi telefon babasinin hayrina gostermez.Bu cihazlardan yayilan manyetik dalgalar uzun sure telefon hoparlore takili durumda kaldiginda iphone u uzun vadede kullanilmaz duruma getirdigi biliniyor.
Ancak yinede boyle bir hoparlor almayi dusunuyorsaniz cihazlarada "compatible with iphone" uyarisini arayin
-
Yanıt veren herkese çok teşekkürler. Çok ikilemde kalmıştım acaba iPhone compatible olmayan hoparlörler yakar mı cihazı diye. Yorumlarınızdan sonra daha güvenle kullanıyorum hoparlörleri... -
Bir sorun olmuyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Karn-ı bahar
Bir sorun olmuyor
Aldın mı sen iPhone'u :)) 700'e xD
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X