Şimdi Ara

iPhone'u hoparlöre bağlamak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iPhone'u herhangi harici bir 2+1 veya 1+1 gibi hoparlörlere kulaklık girişinden bağlayabilirmiyiz? Bu cihaza bir zarar verir mi? Yoksa illa ki dock şeklinde, iPhone için dizayn edilmiş bir sistem mi kullanmak gerekir?

• bende creative 2+1 var herhangibi bir aparat kullanmadan kabloyla bağlıyabiliyorum. herhalde sende bağlarsın...
  • Hiçbir şey olmaz,gayet de güzel ses alırsın.
  • hiçbirşey olmaz.
    ama dock tipi alırsan muhtemelen şarj da edebilirsin.
    ben öyle bir tane aldım, çok da memnunum
    telefon çalınca ortalık inliyor
  • Hiç bir sorun olmaz. Bende 2+1 kullanıyorum. Ses harika:)
  •  iPhone'u hoparlöre bağlamak.

Ben bunu gördüm yeni ilk fırsatta deniyeceğim.

idock wireless 199 TL

• bende aux in kablosu ile gitar amfisine bagliyorum hicbir sorun olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ars287duff
     iPhone'u hoparlöre bağlamak.

Ben bunu gördüm yeni ilk fırsatta deniyeceğim.

idock wireless 199 TL

Dostum bu urunler iphone icin degil ipod icin yapilmistir ancak calisma prensipleri ve girisleri iphone ile uyumlu oldugu icin telefonu bagladigin zaman sarj edip muziklerini dinleyebilirsin ama telefonu bagladigin anda ekraninda bu cihaz iphone icin uretilmemistir diye bir uyari cikar ki bu uyariyi telefon babasinin hayrina gostermez.Bu cihazlardan yayilan manyetik dalgalar uzun sure telefon hoparlore takili durumda kaldiginda iphone u uzun vadede kullanilmaz duruma getirdigi biliniyor.
    Ancak yinede boyle bir hoparlor almayi dusunuyorsaniz cihazlarada "compatible with iphone" uyarisini arayin

• Yanıt veren herkese çok teşekkürler. Çok ikilemde kalmıştım acaba iPhone compatible olmayan hoparlörler yakar mı cihazı diye. Yorumlarınızdan sonra daha güvenle kullanıyorum hoparlörleri...
  • Bir sorun olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karn-ı bahar
    Bir sorun olmuyor

Aldın mı sen iPhone'u :)) 700'e xD
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.