Şimdi Ara

iki psu arasında kaldım yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • FSP Bluestorm2 500W vs. GlacialPower 550W

Normalde fsp daha iyi biliyorum ama glacial power olan hem 550W hemde 60$ civarı bununla beraber ekran kartı da alacağım için fiyatı olduğunca düşük tutmaya uğraşıyorum.

• ghocam glacial kullanıyorum imzadaki sistemle ve görüldüğü üzere hız aşırtmalı kullanıyorum hem gücü iyi hemde amper değerleri fena değil ama süper değil tabiki!bende sordum hatta dün bile sordum kullanmama rağmen gayet iyi yorunlar aldım...pclabs forumlarında incelemesi var bakabilirsin...
  • GlacialPower 550W dah f/p ürünü gibi gözüküyor.
  • glacial power al derim bende 550watt olanını kullanıyorum gayet iyi çalışıyor o.c. de bana mısın demiyor çok stabil bir psu
  • bide LC Power 550W lık var buna çok yakın fiyatı ama birazcık fazla.bu daha güzel gibi geldi bana.
  • ayrıca glacial power pasifmiş ne demek ki bu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İki laptop arasında kaldım
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • lc power daha iyi gibi.
  • lc power bence en iyi f/p ürünü
  • Ben lc power hakkında iyi yorumlar kadar kötü yorumlarda okumuştum.

FSP Bluestorm2 500W hakkında arkadaşlar genelde fiyat performans ve sessizlik adına iyi yorumlar yapmıştır.

GlacialPower 550W hiç duymadığım bir marka model.

Forumda güç kaynakları hakkında güzel bir konu var. Bu konu başlığı üzerinden, kendin için en iyi güç kaynağını almanı öneririm.

http://forum.donanimhaber.com/m_11490358/tm.htm
  • L/C pek kaliteli bir ürün değil. tavsiye etmem.

FSP iyidir. Glacial uygun fiyatlı düz bir ürün. pasif pfs, 8cm fan .... üst düzey bir power değil.

Hepsiburada'dan 500-690 ürün gamını incelemeni tavsiye ederim :

http://www.hepsiburada.com/department.aspx?categoryID=1012&sp=guc_araligi=500-690watt
  • daha önce söylediğim gibi ekran kartıyla beraber alacağım.ondan fiyatının düşük olması gerek ayrı alsam ileriye dönük olarak fsp epsilon 700W alacaktım.
  • GLACIALPOWER
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.