Bildirim
İki sistem için PSU seçimi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ilk sisteme enermax ..marka ve kalitesi tartışılmaz zaten.. bu fiyattayken ve sistemine yeterliyken bence bunu al.
http://www.sanalmarketim.com/urun/b6ca360e15edcb9e1754cff32cf6f753/ENERMAX-LIBERTY-ECO-II-500W-SLI-Guc-Kaynagi
2. sisteme de fsp saga al.. -
ooppss'un önerileri oldukça iyi
İlk sistem için OCZ Fatal1ty'yi de ben öneriyim -
iki sistem içinde corsair ya da enermax psulardan biri alınmalı derim -
Corsair 450W ya da biraz daha ekleyerek Enermax 500W almanı öneririm. İkisi de fazlasıyla kaliteli ve sistemler için yeterli. -
imzada -
İlk sistem için OCZ Fatal1ty 550W al.
İkinci sistem için fsp 500W saga al. -
quote:
Orijinalden alıntı: No Way Out
İlk sistem için OCZ Fatal1ty 550W al.
İkinci sistem için fsp 500W saga al.
+1
imzamdan da 0cz yi inceleyebilirsin. -
Arkadaşlar öneriler için teşekkür ederim ama bir fırsat doğdu yurt dışından arkadaşım geliyor ona 250TL'ye tek kanaldan 62A güç veren gold sertifikalı SeaSonic X750 aldırıyorum. -
garanti konusunda yardım edecekse arkadaşın süper ürün almışsın. kalitelidir. Hem gold olması süper -
quote:
Orijinalden alıntı: Gökçeada
Arkadaşlar öneriler için teşekkür ederim ama bir fırsat doğdu yurt dışından arkadaşım geliyor ona 250TL'ye tek kanaldan 62A güç veren gold sertifikalı SeaSonic X750 aldırıyorum.
süper seçim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X