reklam bir filmi izlemem için neden teşkil etmiyor. Aksine bu tip reklam politikaları filme olan güvenimi sarsıyor. aynı tarzda reklam çılgını olan "Signs-İşaretler" filmi örneğin. Çok meraklanmıştım reklamlarından (tv-internet). ama film kötüydü. Sanki birileri kötü film yapıp reklamını iyi yapalım bari masrafı çıkar intibası doğdu bende!
So söz olarak umarım filmi izledikten sonra; tüm yazdıklarımı geri alacak bir seyir zevki tadmak dileğiyle.
Saygılar
bazı filmler cidden sırf reklamdan dolayı izlettiriyo kendini.. reklamlarla süslüyolar bi iki ilginc sahne ..filmi bi izliyosun foss cıkıyor...
ama iyi olan bişey mutlaka yayılıyo ... reklamın katkısı var ama iyi olan her halukarda kazanıyor
ilk gösterimi antalya altın film portakal yarışmasında yapılmış. filmi seyredenlerin genelde beğenmesi ilgimi çekti.
DH de bile reklamı var değil mi
Nası bişi anlamadım izleyen babayiğit oldu mu ?
evet ya her sitede var örnek DH ve Trgamer hiç hoşuma gitmedi.bari biri izlesede yorum yapsa
sadece antalya altın portakalda izlenebildi,daha sinemaya gelmedi ama gelsede gitmecem...ne bu yaaaa
yok ya biriniz izleyinde yorum alalım herkes gitmicem derse olmazs
öyle bir reklamki sinir bozucu.adamın kafasını karıştırıyo.sayfayı işgal ediyo gitmede bilmiyo.şimdi dolaşırken yok gitmiş kurtulduk bende kızdım hiç incelemedim bile nedir diye
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme