Şimdi Ara

iki tane sorum var yardımcı olur musunuz???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-) ATI Radeon 9250 PowerColor ekran kartım var fakat anakartım baya eski.. Anakartım ve ekran kartım AGP 4X modunu desteklediği halde 2X de çalışıyor. BIOS'tan AGP4X'i "Enabled" yaptığım halde bu sorun düzelmedi...

2-) Award BIOS'um var ve tarihi oldukça eski (2001). BIOS güncellemesi yapmanın bir zararı veya yararı olur mu? Mesela donanımlar daha hızlı çalışır mı? (Evimde intenet yok güncelleme yapmak istersem internetsiz olarak yapabilir miyim?)

• aslında birinci sorunun cevabı ikinci sorunla ilişkili olabilir böle bir anakart vardı bizde 4x e kadar destekliyordu ama 4x ekran kartı taktığımızdaa anakart açılmıyordu bios update le sorun çöülmüştü sana da bios update önerebilirim yanlız bu işi daha mnce yaptıysan vede bu işlerden anlıyorsan çünkü bios update sırasında elektirik kesintisi veya anakartın kapanması durumunda anakartına elve da deyebilirsin bios update için internet olması şart değil bir internet cafede gidip anakartının modeline göre biosu aratıp bulursan bir diskete çekip evde yükleyebilirsin ama dediğm gibi bios update sırasında bilgi ve dikkat önemli çevrende daha önce yapmıs birisi varsa onunla beraber yaparsan daha iii olur
  • teşekkürler..
    diskete çekebilirsin demişsin peki anakartıma uygun olan sürümü nereden bulabilirim..

BIOS Türü Award Modular
    Award BIOS Türü Award Modular BIOS v6.00PG
    Award BIOS iletisi 07/11/2001 694XW FOR 694AX / 694BX (Y2K READY)
    Sistem BIOS Tarihi 07/11/01
  • quote:

Orjinalden alıntı: nitro_glycerine

teşekkürler..
    diskete çekebilirsin demişsin peki anakartıma uygun olan sürümü nereden bulabilirim..

BIOS Türü Award Modular
    Award BIOS Türü Award Modular BIOS v6.00PG
    Award BIOS iletisi 07/11/2001 694XW FOR 694AX / 694BX (Y2K READY)
    Sistem BIOS Tarihi 07/11/01

tabii ki anakartının üreticisinin sitesinden.www.cpuid.org sitesinden cpuz programını indirpi anakartının marka ve modelini öğren sonra. anakart üreticisinin sitesine girip o anakart için hazırlanmış en son biosu indir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.