aşağıda yazdığım kod da veri türü uyuşmazlığı veriyor tarihleri data time olarak tanımlayıp calander nesnesinden aldım ama veri tabanından çekerken değişken tipi ile iligi hata veriyor !..... yardım ederseniz çok sevinirim..
string veri = "select * from harcama where tarih between '" + trh1 + "' and '" + trh2 + "'";
adapter = new OleDbDataAdapter(veri,bag); DataSet datas = new DataSet(); adapter.Fill(datas); GridView1.DataSource = datas.Tables[0]; GridView1.DataBind();
Üç yöntemi dene , neden üç yöntem verdim , çünkü process i bilmiyorum neler yaptın nasıl bir yöntem kullandın. Onun için bu üç yöntemi dene çalışacaktır , ayrıca iki tarih arası soru için veritabanında ilgili alanda DateTime olmalı ve seçitğinde uygun formata göre gitmeli dd.MM.yyyy şeklinde hem tabloda hemde seçtiğin yerde aynı format olmalı.
yardımız için çok teş.. ama şu data time cast edini anlayamadım onla ilgili bilgi verirmisiniz...
aşağıdaki hatayı veririyor..
Error 1 Operator '+' cannot be applied to operands of type 'string' and 'method group'
kodum bu
public partial class harcara : System.Web.UI.Page { string cum = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=C:/Users/METO/Desktop/adliye/App_Data/adliye.mdb";
OleDbConnection bag; OleDbDataAdapter adapter; public static DateTime tar1, tar2;