Şimdi Ara

İki virüs programı yükledim yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalr pc ye format atmistim virüs programi oldugunu unuttum bir tane daha yükledim. Zaten yükleme bittiginde birden kasmaya başlamıştı. Simdi bilgisayar açılıyor şifremi giriyorum ya hoş geldinizde kalıyor yada kapkaranlık ekran geliyo.Windows 8 işletim sistemi güvenli moddada açamıyorum yardım lütfen .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• herhangi bir windows8 cdsi ile boot edip, ilk ekranda sol alt köşede Bilgisayarınızı Onarın seçeneğien tıkladığında, sistem geri yükleme yapabilrisin diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ResquaseS

Merhabalr pc ye format atmistim virüs programi oldugunu unuttum bir tane daha yükledim. Zaten yükleme bittiginde birden kasmaya başlamıştı. Simdi bilgisayar açılıyor şifremi giriyorum ya hoş geldinizde kalıyor yada kapkaranlık ekran geliyo.Windows 8 işletim sistemi güvenli moddada açamıyorum yardım lütfen .

Güvenli modda açmayı dene. Onda da aynı sorun olursa, bi tane live cd bul yada indir. Onunla sistemi aç. Linux masaüstü açılınca c program Files Dan antivirüsün kurulu olduğu klasörü sil. Yani hangisini silmek istiyorsan. Klasör silindiği için etkisiz hale gelecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    virüs programı arıyorum
    11 yıl önce açıldı
    aynı dosyaları bulma programı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.