Şimdi Ara

İki Yıl Sonra Pil Performansı Hala 100 Olan İphone 11 (3uTools Sonucu Eklendi). (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Pili yüz gösteren bir aparat takıyorlar Muhtemelen odur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

Hocam evde tadilatla uğraşıyorum yetişemedim bir türlü en kısa zamanda atacağım ben de merak ediyorum sonucu :)

• Merhaba aynısını benim de başıma geldi, İphone 11 pro satın aldım 2.el pil sağlığı %85 di. 7 ay filan kullandım hiç düşmedi, 3Utools uygulaması üzerinden telefonu sıfırladım pil sağlığı kendi kendine %100 görünmeye başladı. Telefon ayarlarından öyle gözüküyordu pil sağlığı.Bu arada Rova marka batarya aldım taktım, Telefonun kendi pili orjinaldi Demek ki pil sağlığı bazen sapıtabiliyor

• tavernac1 kullanıcısına yanıt

hocam çatladık ya biran önce paylaş görelim bizde 3utools görüntüsünü

• Geciktiğim için herkesten özür diliyorum arkadaşlar. Gördüğünüz gibi hala 100

İki Yıl Sonra Pil Performansı Hala 100 Olan İphone 11 (3uTools Sonucu Eklendi).
  • Eee meraktan çatlayan arkadaşlar?
    Nedir yorumunuz?

• Standart batarya kapasitesi: 3092 mah
    max kapasite: 3286 mah (cihaz ilk geldiğinde %106 kapasite ile gelmiş gibi duruyor)
    şu anki kapasite: 3169 mah. şu an %102.5 kapasite var hala.
    yani satın alındığından beri batarya %3.5 yıpranmış.
    2 yılda 572 tam şarj döngüsü yapıldıysa %3.5 yıpranma çok iyi bir değer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • apple'a satın müzeye koysunİki Yıl Sonra Pil Performansı Hala 100 Olan İphone 11 (3uTools Sonucu Eklendi). 

• Evren7 kullanıcısına yanıt

Hocam ikinci elde satamıyorum kimse inanmadığından, Apple alsa kurtulurum aslında :)

tahmin edebiliyorum hocam. işiniz zor. Allah sabır versin. İki Yıl Sonra Pil Performansı Hala 100 Olan İphone 11 (3uTools Sonucu Eklendi). 

• Evren7 kullanıcısına yanıt

Hocam herkes sahtekar muamelesi yapıyor kavga etmekten yıldım yemin ederim.

pili iyi durumda. satma, kullan. 2026 eylül ayında iOS 19.7 alacak. iOS 21 de 2027 eylülünde çıkmış olacak. iOS 21 çıktığı sırada güncellenemeyen uygulama pek olmaz. 1 - 2 yıl sonra uygulamalar iOS 19'dan yavaş yavaş desteklerini çekerler. yani 2028 veya 2029'dan sonra uygulamaların yeni sürümlerini yüklemede sorun yaşamaya başlarız. 2029'a kadar daha 5 yıl var. pili iyi durumda. 5 yıl daha kullan. o zaman pili de %95'e falan düşer. o zaman satarsın. tabii o zaman alan çıkarsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 20 Ocak 2025; 15:58:7 >
  • coolman7 C kullanıcısına yanıt

Hocam telefon fazla maalesef yerine 14 pro max aldık. Paraya ihtiyacım olmasa yedek telefon olarak evde tutardım kesinlikle.

• Arkadaşlar gerçekten pil sağlığı 100 mü şimdi?

Tabi ki değil. Batarya üzerindeki bu bilgiyi okuyan entegre %999 arızalı. Cihazın tamir olması lazım.

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

Katılıyorum 570 küsür döngüdeki pilin hala 3000 mah kapasitede olması teorik olarak imkansız, mah değerini ölçümleyen kısımda bir sorun olma ihtimali yüksek.

Önemli olan soru ekran süreniz ne kadar? Görünen batarya kapasitesi ile 6 saatten fazla bir açık ekran süresi almanız gerek.

• donanımcı123 kullanıcısına yanıt

Hocam eşim kullanıyordu telefonu ekran süresini bilemeyeceğim şimdi aktif olarak kulanılmıyor 2 aydır. Ortalama iki güne bir şarj ediyordu son zamanlarında.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.