Şimdi Ara

İki yıllık bilgisayar proğramcılığı Hakkında ( düz lise )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Düz liseden mezunum 2 yıllık bilgisayar proğramcılığı okumak istiyorum puanım yetiyor ancak kontenjan hemen doluyormuş öyle duydum ben ikinci öğretim ve kontenjanı fazla yerleri yazmayı düşünüyorum önerileriniz ne olur nereyi yazayım ikinci öğretime girebilirmiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Soulfly*

Düz liseden mezunum 2 yıllık bilgisayar proğramcılığı okumak istiyorum puanım yetiyor ancak kontenjan hemen doluyormuş öyle duydum ben ikinci öğretim ve kontenjanı fazla yerleri yazmayı düşünüyorum önerileriniz ne olur nereyi yazayım ikinci öğretime girebilirmiyim

la napcan bilgisayar programcılığında beniç geçiş hakkım var vereyim sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçanZebra

quote:

Düz liseden mezunum 2 yıllık bilgisayar proğramcılığı okumak istiyorum puanım yetiyor ancak kontenjan hemen doluyormuş öyle duydum ben ikinci öğretim ve kontenjanı fazla yerleri yazmayı düşünüyorum önerileriniz ne olur nereyi yazayım ikinci öğretime girebilirmiyim

Programcılık bilgin var mı ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ün!em

quote:

benim işim bilgisayar zaten ilerletmek istiyorum keşke verebilsen hakkını güzel olurdu :) yokmu bu konu hakkında bilgisi olan
  • quote:

o bölumu okumak yerine internetteki zengin kaynaklardan yararlanarak programlama dili ögren
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soul741

Programcılık bilgin var mı ki?

kendimi kurtarıcak kadar var yani birazda çalışırsam yaparım önemli olan bu değil girebilecekmiyim ikinci öğretime
  • yokmu bilen kimse
  • Nerde okumak istiyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur.k

Nerde okumak istiyorsun ?

farketmez neresi olursa
  • up
  • quote:

up
    Meslek liselerine öncelik var. Eğer onlar yerleşip boş kontenjan kalırsa yerleşebiliyorsun.
  • quote:

quote:

farketmez neresi olursa

öyle dersen olmaz işte. kıytırık biyerde ne adam gibi eğitim alırsın, nede diploması işe yarar.

ama tercih senin tabisi.
  • Evet ben geçecem geçiş hakkım var
  • Proğram nedir? Adını bilmediğin bölümü okuyup ne yapacaksın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gordon Freedos -- 22 Nisan 2013; 14:51:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

Evet ben geçecem geçiş hakkım var
    Elinin altında internet var git öğren okula falan gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

Meslek liselerine öncelik var. Eğer onlar yerleşip boş kontenjan kalırsa yerleşebiliyorsun.

mesela programın kontejanı 30, ilk yerleştirmede adam düz lise.meslekden 25 kişi yerleşmiş, seninde ilk tercihin 26. olarak yerleşemezmi?düz lise
    yoksa illaki ikinci tercih mi beklicek
  • quote:

Orijinalden alıntı: zmax

quote:

mesela programın kontejanı 30, ilk yerleştirmede adam düz lise.meslekden 25 kişi yerleşmiş, seninde ilk tercihin 26. olarak yerleşemezmi?düz lise

Kontenjan kalırsa yerleşir 26. olarak ama çok zor. Bazılarında şehir önceliği de oluyor, mesela üni. Ankara'daysa önce Ankara'daki öğrenciler yerleşiyor, yer kalırsa diğerleri. ÖSYM taban puanları listesinde var.
  • quote:

quote:

farketmez neresi olursa

Eskişehir cok iyi orayı tercih et
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zmax

quote:

Kontenjan kalırsa yerleşir 26. olarak ama çok zor. Bazılarında şehir önceliği de oluyor, mesela üni. Ankara'daysa önce Ankara'daki öğrenciler yerleşiyor, yer kalırsa diğerleri. ÖSYM taban puanları listesinde var.

fark etmez aynı şehirde istiyor arkadaş zaten.26. olarak yerleşirse iyi puanı 10 puan az ama fark etmiyor sanırım bakalım ne olcak

• quote:

quote:

quote:

farketmez neresi olursa

Eskişehir cok iyi orayı tercih et

eskişehiri yazıcam porsuk myo var sen ordamısın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.