Şimdi Ara

İKİLER HONDA SERVİS(İLK DEFA GİTTİM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Pendikte ikamet ediyorum. Sürekli gittiğim usta ise Ümraniye sanayide idi. Özel servis değildi. Biraz uzak olduğu için gidip gelmek yoruyordu. Bende forumdan araştırdım ve Küçükyalıdaki İkiler Honda özel servisinin iyi olduğunu söylediler. Bugün 10.000 bakımı için gittim. İçeri girdiğimde güler yüzle karşılandım ve hemen araçla test sürüşüne çıktık. Sonra araçta birşey olmadığını sadece rutin bakımın yapılacağını söyledi. Bu arada söylemeden geçemeyeceğim. Usta aracı sürerken hiçbir kasis ve çukura sert bir şekilde girmedi. Ben bu olaya dikkat ederim çünkü aracım konusunda çok titizimdir. Bakımın dışında aracın tamponlarında ufak tefek pasta cila ve boya gerektiren çizikler vardı. Kendi içerisinde olan kaporta servisinden eleman çağırdılar ve fiyata dahil etmeden bu işlemleri yaptılar. Plakalık ışığının bir tanesi yanmıyordu onu yaptılar ve yine fiyata dahil etmediler. Servis sahibi olan Hüseyin usta ve kardeşi sürekli araç başına gelerek bakımı kontrol etti. Sonra herşeyi bittikten sonra ayrıldım servisten.
    Ben çok memnun kaldığım için bu yazıyı paylaşıyorum çünkü gitmek isteyenlerin gönül rahatlığıyla gidebileceği bir servis. Aracınızı tereddüt etmeden emanet edebilirsiniz oradaki ustalara.

Buda aracım ve servisin içerisinin bir görüntüsü. Dışarıdan küçük gibi görünüyor ama içerisi bayağı geniş. Hayırlı günler forumdaşlar hoşçakalın.
     İKİLER HONDA SERVİS(İLK DEFA GİTTİM)

• Benim de plaka lambam yanmiyor aynı araca sahibim. Ampul mü patlamış fiyat ve değişen parçaları yazarsanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özel servislerinde çoğu rezalet derler, iyi örnekleri de var tabi.
  • toyota97 T kullanıcısına yanıt
    Evet ampul patlamış. Castrol 10/40 magnatec yağ, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi, şanzuman yağ( otom.vites) toplam 350 TL tuttu. Fakat her 40 binde değişmesi gereken 90 TL tutarında şanzuman yağı değişti. Yani o olmasa 260 TL tutacaktı.

• Ben de aracımı nereye bakıma götürsem diye düşünürken pendik oto sanayide dolaşırken sonlara doğru bir servise durdum. Sanayi bitimindeki kavşağa gelmeden hemen sağda kalıyor. Çok küçük, içeriye iki araba sığmaz.

Giderken korkarak, şüphe ile gitmiştim ama acayip memnun kaldım. Usta aracın her yerini kontrol etti. Altına, içine, motoruna, yağ izlerine, süspansiyonlarına. Ufak tefek ince işçilik gerektiren yerleri hemen düzeltti. El freni ışığı sönmüyordu. Sunroof un orada bir plastik sallanıyordu. Bunları düzeltti. Aracın tüm ışıklarını kontrol etti. Cam suyunu, radyatör suyunu vs vs her şeyini tamamladı. Aracın alt kısımlarını özellikle inceledi.

Titiz bir ustaydı. Yanında çalışanlar ne yaparsa yapsın takılması gereken parçaları hep kendisi takıyordu. Basit bir vida bile olsa kendisi takıyordu.

5litre mobil 1 yağ, şanzuman yağı, hidrolik yağı(3lt civarı), yağ, hava filtresi, diğer işlemler derken 260tl tuttu. Tavsiye ederim.

• Bence forum ahalısi
    dürüst işinı yapan sanayı esnafını
    paylaşmalı
    bir konu açılmalı bu hususta

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mnr980 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum. Özellikle İstanbul anadolu ve avrupa bölgesindeki iyi ve kötü servisleri bir konunun altına toplamak çok faydalı olur diye düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle faydalı olur...İşini iyi yapan esnafa da destek olmuş oluruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Ben de aracımı nereye bakıma götürsem diye düşünürken pendik oto sanayide dolaşırken sonlara doğru bir servise durdum. Sanayi bitimindeki kavşağa gelmeden hemen sağda kalıyor. Çok küçük, içeriye iki araba sığmaz.

Giderken korkarak, şüphe ile gitmiştim ama acayip memnun kaldım. Usta aracın her yerini kontrol etti. Altına, içine, motoruna, yağ izlerine, süspansiyonlarına. Ufak tefek ince işçilik gerektiren yerleri hemen düzeltti. El freni ışığı sönmüyordu. Sunroof un orada bir plastik sallanıyordu. Bunları düzeltti. Aracın tüm ışıklarını kontrol etti. Cam suyunu, radyatör suyunu vs vs her şeyini tamamladı. Aracın alt kısımlarını özellikle inceledi.

Titiz bir ustaydı. Yanında çalışanlar ne yaparsa yapsın takılması gereken parçaları hep kendisi takıyordu. Basit bir vida bile olsa kendisi takıyordu.

5litre mobil 1 yağ, şanzuman yağı, hidrolik yağı(3lt civarı), yağ, hava filtresi, diğer işlemler derken 260tl tuttu. Tavsiye ederim.

ben de pendikteyim hocam dediğiniz yer neresi acaba ve sadece belli markaya mı bakıyor yoksa skodaya da bakar mı? Pendik sanayide güvenebileceğim bir yer bulamadım kaç senedir

• quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

quote:

Ben de aracımı nereye bakıma götürsem diye düşünürken pendik oto sanayide dolaşırken sonlara doğru bir servise durdum. Sanayi bitimindeki kavşağa gelmeden hemen sağda kalıyor. Çok küçük, içeriye iki araba sığmaz.

ben de pendikteyim hocam dediğiniz yer neresi acaba ve sadece belli markaya mı bakıyor yoksa skodaya da bakar mı? Pendik sanayide güvenebileceğim bir yer bulamadım kaç senedir

Pendik köprüsünden inip sanayiye girdiniz. Dümdüz ilerliyorsunuz. Sanayi bitimine doğru bir kavşak var. O kavşağa gelmeden hemen sağda caddeye dik yanyana dükkanlar var. Caddeye en yakın olan dükkan.

Belirli bir markaya bakmıyor, küçük bir dükkan. Ben lexus götürdüm.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

quote:

Pendik köprüsünden inip sanayiye girdiniz. Dümdüz ilerliyorsunuz. Sanayi bitimine doğru bir kavşak var. O kavşağa gelmeden hemen sağda caddeye dik yanyana dükkanlar var. Caddeye en yakın olan dükkan.

Belirli bir markaya bakmıyor, küçük bir dükkan. Ben lexus götürdüm.

anladım gibi ama dükkan ismi olsaydı daha iyi olurdu yarın bir bakayım tesekkürler

• Hocam peki herhangi bir kapinizin mandali arizalandi mi benim şoför kapisi ninki arizalandi anahtar acmiyo.

• Honda özel servis arayanlar Anadolu yakası ikiler Honda, Avrupa yakası cevizlibağ star honda yı tavsiye ederim.

• Mnr980 kullanıcısına yanıt
    Çok güzel fikir. İşini iyi yapan ve fiyat olarak da iyi olan ustalar lazım zaten herkese. Hatta ilk sayfasına illere gore sıralama olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

Bence forum ahalısi
    dürüst işinı yapan sanayı esnafını
    paylaşmalı
    bir konu açılmalı bu hususta

Güzel olur gerçekten.
  • bu fikir çok faydalı olacaktır arakadaşlar
    ama yenı üye olup veya fırma sahıplerını çakma yorumları sıkı denetlenmelı
    bu konu gibi olmamalıhttps://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=18599107
    adam uye olup yazıyor bır daha ortada yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir konu vardı zaten. Tavsiye edilen iş yerleri ve servisler. İl il yazıyordu ancak tutulmadı.

Memnun olmanıza sevindim hocam. Sanırım artık hep oraya gidersiniz. Bizde bir nissan servisi bulabilsek izmir manisa çevresinde çok iyi olur.

• toyota97 T kullanıcısına yanıt
    Hayır üstad öyle bir sorunla henüz karşılaşmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: toyota97

Hocam peki herhangi bir kapinizin mandali arizalandi mi benim şoför kapisi ninki arizalandi anahtar acmiyo.

Hocam otomatik kilitlemeyi diyorsan bizim araçların kronik sorunu kapı kilit motorunun bozulması.Orjinali pahalı olduğu için tofaş motoru ile sorun çözlüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.