Şimdi Ara

ikinci disk bölümünden windows 7 kurmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim netbook'da Windows 7 starter denilen saçmalık yüklü ve ben bunu kaldırıp elimdeki Ultimate versiyonu kurmayı düşünüyorum. Netbook'un harddiski 2 bölüme ayrılmış durumda. Şimdi ben bu ikincil bölüme Windows 7 diskindeki dosyaları atıp setup'ı çalıştırsam kurulum problemsiz gerçekleşir mi, yoksa illa bootable bir disk mi gerekiyor? XP ve Vista bu şekilde kurulabiliyordu yanlış hatırlamıyorsam. Boot edilebilir USB, Harici HDD filan uğraşmak istemiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

• Tabiki kurabilirsin, ben usb den kurdum, başlatırken usbden boot et sonrası malum zaten, kurulumun bi aşamasında gelişmiş ayarmı normalmi diye sorar oradan gelişmiş yapıp nereye istersen kur. dikkat et 7 - 8 gb lik bi sistem alanı var oraya pek dokunma orası rescue alanı galiba. ama ben kardeşiminkini sildim, nesine gerek 7 starter, ultimate kurdum krallar gibi, hardiskide böldüm ikiye, bi sorun olduğunda, yavaşladığında c yi siliyorum olduğu gibi kurulum yaparken, önemli dosya falan d de kalıyo. :)
  • Yok dostum beni yanlış anladın. Boot edilebilir usb'den kurmak istemiyorum ben işte. Benim netbook'un hdd'si iki parça zaten. Sistemin kurulu olmadığı boş bölüme dosyaları atıp orada kurulum yapabilir miyim diye soruyorum. Kurulum dosyalarını kopyaladıktan sonra tekrar bilgisayarı başlatıp bootable bir disk arıyor mu kurarken?
  • o şekilde denemedim ama neden o şekilde yapmak istiyorsunki? usb dan kurmaya başlayaıp d ye kurabilirsin zaten. ben senin dediğin olayı taaa fi tarhinde yapıyodum windows 95 disketi bazen cd yi göremediği için. msdosçular bilir d:/win98/kur :D
  • Sorun şu ki 4 gb bir usb belleğim yok, 1 TB'lık bir Harici HDD var ama sırf bu iş için içindeki verileri silmek de istemiyorum. Direk ikinci bölüm olan D: den C: ye kurmayı düşünüyorum. Olur gibi geliyor, bir deneyelim bakalım.
  • sana ozaman şöyle söyliyim, harici hardiskin içindekileri yedek isimde bir klasör oluşturarak oraya at yani (x:\yedek\) olarak. sonra harici hardiskin ana dizinine yani x:\ dizinine setup dosyalarını kopyala, dvd deki gibi. harici diskteki diğer dosyaların zarar görmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.