Şimdi Ara

İkinci ehliyet alırken teorik sınav

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dh halkı. Benim B sınıfı ehliyetim var. Sınavı yeni ehliyetler çıkmadan önce kazansam da bi sene boyunca çıkartmadım yeni ehliyetten sonra çıkardım. Şimdi A2 motor ehliyeti almak istiyorum.

Soruya gelelim:
    Eskiden ikinci ehliyet alırken teorik sınava girilmiyordu. Ama 2014te yani eski ehliyeti olan arkadaşım şimdi motora başvurduğunda teorik sınava da gireceğini söylemişler. Ehliyeti eski diye mi böyle bir uygulama var yoksa yasa mı değişti? Veya teorik sınav geçerliliğinin belirli bir yılı mı var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mbdyed kullanıcısına yanıt
    Yazili sinava girmeyecek ama direksiyon sinavina girecek.

• Hubalahubhub kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlamazsanız bunu nerden öğrendiniz, kursa mı sordunuz? Kesin doğru olması lazım çünkü dediğim gibi arkadaşım teorik sınava girecek...

• Hubalahubhub doğru diyor. Size yanlış bilgi verilmiş hicbir kurs sizi tekrardan teorik sınava sokamaz. Zaten sistemde ehliyetiniz var nasıl oluyorda tekrardan sınava kabul ediyorlar. Başka kurslarada danışın tek bir kurstan fikir almayın.

• Bizzat kendim ve esim ayni surecten gectik. Yazili sinava bir kez giriliyor direksiyon sinavina basvurdugunuz her sinif icin girmeniz lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mbdyed

Yanlış anlamazsanız bunu nerden öğrendiniz, kursa mı sordunuz? Kesin doğru olması lazım çünkü dediğim gibi arkadaşım teorik sınava girecek...

Arkadaşın kursta belirtmezse ehliyeti olduğunu kursta teorik sınava gireceğini söyleyebilir.
    Bu arada bilgi kesin;
    Bir kere yazılıya giren diğer sınıflar için teorik sınava girmesine gerek kalmaz. sadece alacağı sınıf için uygulama sınavına girer.
  • Herkese teşekkür ederim cevaplar için :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ehliyet e-sınav ücreti
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.