hocam sana mesaj atılmıyor ilk pm attığında cevap yazdım zaten kontrol edermisin pm yi mi kapattın anlamadım |
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
hocam sana mesaj atılmıyor ilk pm attığında cevap yazdım zaten kontrol edermisin pm yi mi kapattın anlamadım |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Biletix cuma indirimini alabilir miyim? |
DLP indrm kodu ne kadar ? |
Özel mesaj attım saatlerdir dönüş yok, mail adresine yazdık ordan da tık yok. İletişim için bir numara veya telegram gibi bir şey bırakılsa keşke. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 16 Temmuz 2022; 21:45:58 > |
500 e 50 TL var mı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
pm attım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unsal23 -- 9 Mayıs 2023; 11:11:12 > |
Hepsiburada 2 AD 150/75 indirimli hesap 35 tl(Onaylı) hocam bu hesap premium mu? kargo cıkıyor mu? veya no değiştirmeden 1liraya pre yapılabiliyor mu? |
Merhabalar 150/75 indirim çeki yüklü hesap kullanımı 10 TL mevcutmudur? |
merhaba hocam aşağıdaki üründe gçeiyormu almadan bakabilirsek hiç uğraşamyalım www.hepsiburada.com Familia Tuvalet Kağıdı Natural 40'lı Fiyatı - Taksit Seçenekleri https://www.hepsiburada.com/familia-tuvalet-kagidi-natural-40-li-pm-HBC000049CIYK |
Biletix var mı? Pm atamıyorum nası ulaşabişirim |
Siparişimi verdim 75 tl indirim yaptı. Edit: 2 gun sonra kargo elime ulaştı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eXC4L1BUR -- 13 Ekim 2023; 17:0:41 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |