Şimdi Ara

İkinci el araç ezik şase hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
10.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim pek araçlarla ilgili bilgim yok ilk arabami alacağım letgoda bir araç buldum yalnız motor ön kaput değişik çizik boyaları var birde sağ şase birazcık ezilmiş ancak sahibi işleme bile gerek yok sağa sola cekme gibi bir problem asla olmuyor dedi fotoğrafi da gönderdi anlayan arkadaşlar bakıp yorumlayabilir mı?
    İkinci el araç ezik şase hakkında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

İkinci El Araçta Şase Eziği Ne Anlama Gelir?

Bir aracın şasesi, aracın iskeletini ve yapısını oluşturan temel bileşendir. Şase eziği, şase üzerinde meydana gelen bir hasar türüdür ve aracın güvenliğini ve performansını etkileyebilir.

Şase Ucu Ezik Ne Demek?

Şase ucu eziği, şasenin uç kısmında, genellikle ön veya arka tarafında meydana gelen bir hasardır. Bu tür bir ezik, çarpışma veya kaza sonucu oluşabilir.

Şase Ezik Ne Demek?

Şase eziği, şasenin herhangi bir noktasında meydana gelebilen bir hasardır. Sol ön şase eziği veya sağ ön şase eziği gibi ifadeler, eziğin yerini belirtir.

Şasede Ezik Ne Demek?

"Şasede ezik" ifadesi, şasenin herhangi bir yerindeki herhangi bir ezik türünü ifade eder. Bu ezikler, çarpışma, kaza, taş çarpması veya yol koşulları nedeniyle oluşabilir.

Şase Bağlantı Ayağı Ezik

Şase bağlantı ayağı eziği, şasenin bir diğer araç veya nesneyle bağlantı noktasında meydana gelen bir hasardır. Bu tür bir ezik, aracın direksiyonunu, süspansiyonunu ve yol tutuşunu etkileyebilir.

İkinci El Araç Alırken Şase Eziklerine Dikkat Et

İkinci el araç alırken şasedeki eziklere dikkat etmek önemlidir. Şase ezikleri, aracın güvenliğini ve performansını etkileyerek kaza riskini artırabilir. Şase eziği olan araçlar ayrıca daha düşük bir değere sahip olabilir.

Bir aracın şasesinde ezik olup olmadığını anlamak için şu adımları izleyebilirsin:

• Aracın altını dikkatlice incele.
    • Şaseyi pas, kaynak izleri veya deformasyonlar açısından kontrol et.
    • Aracın geçmiş kaza veya hasar kayıtlarını kontrol et.
    • Gerekirse, aracın profesyonel bir mekanik tarafından incelenmesini sağla.

Şase ezikleri, bir aracın güvenliğini ve değerini etkileyebilecek ciddi bir sorundur. İkinci el araç alırken, şasedeki ezikleri dikkatlice kontrol etmelisin ve?????? profesyonel yardım almalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • alma, başka araba bak.

• şaseye kadar girdiyse yüksek ihtimal airbag açmıştır. şaseyi öyle bırakan usta da kim bilir nasıl topladı aracı hiç bulaşmayın
  • Airbag açmadığını söylüyor expertiz yaptırabilirsiniz diyor sahibi

• Boşver hocam. 3-5 fazla ver ya da 1-2 yaş daha yaşlı olsun şasi hasarı olmayan bir araç al.

Kaput da değişmiş. O şasi ancak o kadar düzeltilmiştir. Kazalı fotoğraf da yoktur bu arabanın. Önceki halini Allah bilir.

• gyrocu kullanıcısına yanıt
    Oraya kadar girdiyse mecbur açacak, açmadıysa airbag yoktur zaten Bir ihtimal itelemye çalışıyorlar uzak dur. Oraya kadar girdiğinde motor komple elden geçirilir. Bir çok parça ya ezilir bir çok hortum patlar. Araç nasıl toplanmış Allah bilir. Koşarak uzaklaş zira ön tekeri vursan airbag açar araba yeri geldimi, kaldı ki şaseye girmiş
  • Bende o darbeyle airbag nasıl açılmamış onu anlamadım demekki ya inanirsa diye yalan söylüyor neyse vazgeçtim
    Teşekkürler uyarılarınız için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • önden vurduktan sonra dikine takla atmış sanki
  • Uygunsa al geç. Dikkatli kullan ya da tamir ettir. Kontrol et ama almadan önce.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.