Şimdi Ara

İkinci el araçlardaki fiyat düşüşü tüketiciyi satın almaya yöneltmedi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
5.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fiyat düşse (düşmüyo ama hadi yedik düştü diyelim) faiz yüksek, faiz düşse fiyat zaten yüksek ben ne anladım bu iştenİkinci el araçlardaki fiyat düşüşü tüketiciyi satın almaya yöneltmedi 

• fiyatlarda düşüş yok diyorsunuz da 2. el de yaprak kımıldamıyor. bir kaç satıcı ile takas için konuştum, 1 aydır 1 araba sattım dedi. kimisi 2-3 haftadır satış yok diyor. yani fiyatlar düşmüyor diyorsanız insanlar da tepki gösteriyor. 0 araç fiyatı alanalar konusuna yazıyorum yazıyorum siliyorlar, sanki çok alakasızmış gibi, fiyat artacaksa da satış olmayacak eskisi gibi. aynı örneği kaçıncı verişim, o da siliniyor :

İkinci el araçlardaki fiyat düşüşü tüketiciyi satın almaya yöneltmedi

daha başka bir şey demeye gerek kalmıyor galiba..

• 1 aydır aynı liste ne alan var ne satan yüzde 5 falan fiyatlar düştü bence dahada düşecek gibi. Mayısa nisana oturur diye düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci el fiyatları halen yüksek, halen sıfır fiyatına yakın hatta yüksek ilanlar var.. herkeste artacak beklentisi devam ediyor ama sıfırlar gelirse ne kadar daha devam eder bu direnç kestirmek zor.. resmen arabasız kaldık :)

• Daha dibe vurmadı kabul etmiş değil piyasa yüzde 10-20 düşüş bekleniyor sıfır olaa bile alım gücü çok düştü paralar bitti, krediler faiz yüksek vade kısa oldu yalında ince bir ötv indirimi olursa kimse şaşırmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir satıcı 180 250 250 aşağı iniyor, bir ara 180 üstüne çıkıp tekrar düşüyor, sonra ilan yayından kalktı.iki hafta sonra tekrar ilanda .Başka biri 1 aralık ta 177 ( 18.742,05 euro) yazmış ,20 OCAK euro kuru hesabı yaparsam araç 168000 giib bir fiyatta denk geliyor.Yaklaşık 10 000 düşü var gibi ama döviz üzerinde hiç bir şey değişmemiş. Ama" tl olarak düştü".Kasım da bend 180 vardı, şimdi 150 anca olur. Ben daha çok düştüm

• Faizler düşünce aç gibi saldıran mı dersin, 100 liralık arabaya 200 diyen mi dersin...

El birliği ile piyasayı mahvettiler. Daha beter olsun araba piyasası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Technotronic kullanıcısına yanıt

BUGUN

BIR BAKTIM AGLIYASIM GELDI

COK HUZUNLENDIMM

O GUNLERI BU AKSAM SOW TV SEYREDERKEN

8.50 DEN DOLAR VARDI

SIMDIYSE ADAMLAR SAHINLER

150/200 LIRA ISTIYORLAR

BU AKSAMDA MUTIS ZAM DIYOR 2023 DE YENIYILDAN SONRA

• Adamın satacağı aracında fiyatı düştü

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.