Şimdi Ara

İkinci El Bölümü ile İlgili Önemli Bir İstek ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
1.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Birkaç hafta önce bu konuyu üst yönetime iletmiştim, onay gelmişti. Tekrardan hatırlatma yaptım, muhtemelen kısa süre içerisinde Diğer İkinci El Ürünler bölümünde bir düzenleme yapılacaktır.

Aslında aklınıza gelen alt forumları, olmasını istediğiniz şekli ile buraya yazabilirseniz hem işlem hızlanır, hem de sizin taleplerinize yakın birşeyler ortaya çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Birkaç hafta önce bu konuyu üst yönetime iletmiştim, onay gelmişti. Tekrardan hatırlatma yaptım, muhtemelen kısa süre içerisinde Diğer İkinci El Ürünler bölümünde bir düzenleme yapılacaktır.

Aslında aklınıza gelen alt forumları, olmasını istediğiniz şekli ile buraya yazabilirseniz hem işlem hızlanır, hem de sizin taleplerinize yakın birşeyler ortaya çıkar.

Ana başlık:

-Ev elektroniği

Alt Başlıklar:

*Oturma Odası/Salon (TV, Ev sineması, Stereo sistemler vs)
    *Mutfak veya Küçük Ev Aletleri
    *Diğer

Ya da Ana başlık Ev Eşyaları olup, alt başlıklara Mobilya ve Aksesuar'da eklenebilir.

Bir de daha da önemlisi yukarıda da belirttiğim gibi her ikinci el bölümüne kendisiyle ilgili bölümden de ulaşılabilmesi. mesela Ses sistemleri bölümünün alt başlıkları olan Ev sinema sistemleri, stereo ses sistemleri seçeneklerinin yanına İkinci El seçeneği de konularak bu tuş ile ilgili ikinci el bölümüne yönlendirilme özelliği olmalı. Bu sayede ikinci el bölümünün aktivite oranları artar. Daha aktif bir ikinci el bölümü olur.

Mesela Playstation bölümünde ki alt başlıklara "İkinci El" seçeneği eklenerek direk Oyun Konsolları ve Aksesuarları İkinci El bölümüne yönlendirme sağlanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_gunner -- 19 Nisan 2013; 19:22:28 >

• Takipteyiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Durumu üst yönetime ilettik arkadaşlar, kısa sürede gereken düzenlemeye gidebiliriz.
  • + 1 destekliyorum..

Ayrıca sayın yönetici arkadaşlar ikinci el bölümünde ayrıca gıda yiyecek içecek satış bölümüde yaparsanız benim gibi gıda ürünleri satıcıları ilanlarını ilgili bölümlere aktararak forumda belli bir düzen sağlanır.

şimdiden teşekkür ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: barhonda

Durumu üst yönetime ilettik arkadaşlar, kısa sürede gereken düzenlemeye gidebiliriz.

Teşekkürler, alınan kararı da burada bildirirseniz seviniriz. Ya da belki yeni duyuru sistemiyle duyurursunuz.
  • +1... aman ha.
  • E hadi ama hala bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://forum.donanimhaber.com/forumid_2028/tt.htm

Şimdilik birkaç alt forumla açtım. Devamı tabikide gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: powerstorm

http://forum.donanimhaber.com/forumid_2028/tt.htm

Sizden ricam ' ev sinema sistemleri ' başlığı adında bir başlık eklmeniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: powerstorm

http://forum.donanimhaber.com/forumid_2028/tt.htm

Teşekkürler. şimdilik yeterli gibi. ama müzik sistemleri başlığını "Ev ses sistemleri" olarak değiştirirseniz seviniriz. Müzik sistemi daha dar kapsamlı. Ev ses sistemine hem müzik hem de sinema sistemleri dahil oluyor. Sahibinden ve gitti gidiyor da bu şekilde kategorilendirmiş.

Bir de televizyonlar yerine "TV ve Projeksiyon" ya da benzeri daha geniş bir isim konursa daha iyi olur.

Tekrardan teşekkürler

• Tam destek
  • kesinlikle ayrı bir bölüm olmalı
  • olumlu yanıt gelemsi sevindirici.devamı gelir inşallah.donanım haber yetkililerine anlayışları için teşekkür ediyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.