Şimdi Ara

İKİNCİ EL / BU KASA ALINIR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sapphire HD7870 O.C. GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı
    WD 2.5" 1TB Blue SSHD Sata 3.0 5400Rpm 64MB Cache Harddisk
    TL ASUS M5A97 EVO R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz (O.C.) Anakart
    AMD FX X6 6300 Soket AM3+ 3.5GHz 14MB Önbellek 95W 32nm İşlemci
    XIGMATEK ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 600W MidT ATX SİYAH KASA
    ASUS DRW-24F1MT 24X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI
    GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    19" SAMSUNG MONITOR KLAVYE + MOUSE

arkadaslar hepsı 1300 lıra sızce alınır mı?

• Sistemin fiyatı ne eksik ne fazla. Bu bütçeye sıfır bir şeyler sığdırmak güç. Apu vs düşünülebilir fakat bu da sizi ihtiyaçlarınıza göre üzebilir. Yine de bu fiyata 2.elden daha performanslı sistem bulmanız olası.
  • Tavsiye etmem ama full set olarak pekte alternatifin yok.Fiyatlar uçuk şu an.

Performans bekleme yani bu bilgisayardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lady Sylvanas Windrunner -- 15 Mart 2017; 12:20:36 >
  • Hocam zaten csgo oynuyorum ust seviye oyunlara merakim yok:)

Csgo ve h1z1 icin yeter sanirim ama fiyati konusunda kararsiz kaldim. 1300 liraya veya max 1500 liraya bu sekilde satis yapanlar yok bulamadim assa yukari 1 aydir arastiriyoum:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: NychrizStyx

Hocam zaten csgo oynuyorum ust seviye oyunlara merakim yok:)

Csgo ve h1z1 icin yeter sanirim ama fiyati konusunda kararsiz kaldim. 1300 liraya veya max 1500 liraya bu sekilde satis yapanlar yok bulamadim assa yukari 1 aydir arastiriyoum:(

250 tl daha biriktir g4560 lı+ gtx 1050li sistem diz
  • alınır
  • Güzel sistem. Fiyatta iyi. Parçaların sağlam olduğundan eminsen alınabilir. Sonra anakart ya da güç kaynağı cortlamasında
  • Intel Pentium G4560
    Msi h110m pro vd
    8GB DDR4 en uygun bellek
    1tb en uygun hdd
    300w-350w gözüne hoş görünen bilindik marka bir kasa (Misal thermaltake v2 350w)
    Amd r7 240 ekran kartı

h1z1 / cs go vs çok tatminkar sonuçlar sunacaktır sana ikinci el almana gerek yok 1300tl bütçen varsa oynayacağın oyunlar bilgisayar ihtiyacını belirler bu oyunlar için 1050ti gibi bi karta dahi ihtiyacın yok dediklerimi veya muadillerini alıp oyunun keyfine bak.
  • R7 240 olmamış.
  • cinayet13 kullanıcısına yanıt
    O ekran kartı fiyatına hiçbir şekilde değmeyen, bir işe yaramayan, i3 7100ün dahilisine yenilen bir ekran kartıdır. O ekran kartını alacağına i3 alsa daha karlı çıkar.

Kanıt:http://gpu.userbenchmark.com/Compare/AMD-R7-240-vs-Intel-HD-630-Desktop-Kaby-Lake/m8608vsm178724
  • Benzeri bir sistem kullandım. gtx 1050den %40 daha güçsüz bir kart. Belki 800-900 arasına eski i5li 350-400w psulu bir sistem bulabilirseniz gtx 1050 takıp sorunsuz kullanırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingocd

O ekran kartı fiyatına hiçbir şekilde değmeyen, bir işe yaramayan, i3 7100ün dahilisine yenilen bir ekran kartıdır. O ekran kartını alacağına i3 alsa daha karlı çıkar.

Kanıt:http://gpu.userbenchmark.com/Compare/AMD-R7-240-vs-Intel-HD-630-Desktop-Kaby-Lake/m8608vsm178724

Testler render ve cizim uzerine tutulmus kaby lakein dahili grafik birimi basarisini bilmiyorum cok detayli eger oyunlarda daha iyiyse harici karta dahi ihtiyaci yok arkadasin direk bi i5 6500 alip kullanabilir intel hd4600 ile h1 z1 ve cs go yu cok rahat oynuyorum insanlar 9600gt ile oynuyor bahsi gecen oyunlari tavsiye verirken kullanici istegine gore vermek onemli bf1 oynamayacak insana gtx1050ti onermek neden mantikli olur? Hd630 yeterliyse soyledigin gibi harici kart alinmayip i5 alinmali ilerde farkli oyunlara ilgi duyarsa ekleme yapilabilir ama fx6300e 7870den sonra yapacagin bir yenilik mutlu edecek bir fark sunmayacaktir

• quote:

Cs go ve h1z1 oynama talebi olan birine render testlerini paylaşmak ne kadar doğrudur ?
    Ben hd630a güçlü demedim, yanlış anlaşılmasın. Benim söylemeye çalıştığım r7 240ın bir igpu kadar çöp olduğu. Bir tavsiye verirken asıl nokta f/p olmalı. 1500 civarına sistem toplamak şu koşullarda aptallık olur. gtx 1050 5e katlıyor r7yi.
  • kingocd kullanıcısına yanıt
    Ben katlamıyor demedim ben bu oyunlar için 5e katlamasına ihtiyacı yok dedim. Cs go yu zaten high da 80-90fps oynayabilen bir igpu hd4600 neden cs go oynamak için bi dünya para harcaması gerekiyor? Zaten bu kadar bütçesi olan birinin durumu sıkışıktır. İnsanları ve ceplerini düşünerek öneri yapalım igpu ile hiçbir şey olmaz boşuna para yatırma etme gibi sözlerle morallerini bozup hiçbişey yapmamalarındansa grafiği köküne kadar açmak yerine orta seviyede tatminkar fpslerle oynamalarını sağlayın. Her şeyin en iyisini önermekten vazgeçmediğimiz sürece kimse bir şey alamaz ülkenin bu haliyle.
  • General Darknes kullanıcısına yanıt
    Oyunlar büyülü bir biçimde ortaya çıkmıyor. O site kartların gücü hakkında dengeli fikirler sunuyor. Eğer kontrol edecek olursanız testlerin benzerlik gösterdiğini fark edeceksiniz. Tabiki clsi düşük ram hd 630un performansını arttıracaktır.
    Belirttiğim gibi, ben hd630lu bir kart önermiyorum, r7 240ın ne kadar çöp olduğunu göstermek için bir örnekti sadece. Asıl önerimi 1 yorum altında yapmıştım oradaki yorumumun.
    Oynayabilmek ile oynamak arasında büyük bir fark var. Bir aktif csgo oyuncusuyum ben. Hd 7870 muadili bir kart olan gtx 660 kullandım uzun bir süre. Ortalama fps 250, akıcı. Laptobum var, onun da ekran kartı gt750m(r7 240 benzeri) Aynı ayarlarda 90 fps, sürekli takılıyor, 30a düşüyor. Hiçbir zevk almıyordum oyundan.
    Sözlerimi yine çarpıtmışsınız. frames per dollar diye birşey var. Bunun grafiği kartların değerini belirler. Açık ara en düşük iki kart gt 730 ve r7 240. 200 tl harcayıp 20 alıyorsan 500 harcayıp 120 alıyorsun. Normalde aynı fiyata 2 katının fazlası performans alman lazım ama almıyorsun.
    Buradaki asıl önemli nokta alınabilecek parasına değen en ucuz kartın gtx 1050/rx 460 olması.
  • Ben kendi sistemimde 3dmark testlerime göre yorum yaparım , kulaktan dolma bilgilere göre değil.
    r7 240 ile gtx 1050 karşılaştırılacak modeller değildir

Yapmayın , azıcık insanların bütçesine dikkat edin.!Çöptür aptallıktır gibi laflara gerek yok.
  • General Darknes kullanıcısına yanıt
    Buyurun bir de profesyonelinden dinleyin, çöp olduğunu da kabul edin.

https://youtu.be/sph6cjJeRdI

https://youtu.be/xp6ltBCMDCE
  • quote:

Oynayabilmek ile oynamak arasında büyük bir fark var. Bir aktif csgo oyuncusuyum ben. Hd 7870 muadili bir kart olan gtx 660 kullandım uzun bir süre. Ortalama fps 250, akıcı. Laptobum var, onun da ekran kartı gt750m(r7 240 benzeri) Aynı ayarlarda 90 fps, sürekli takılıyor, 30a düşüyor. Hiçbir zevk almıyordum oyundan.
    Sözlerimi yine çarpıtmışsınız. frames per dollar diye birşey var. Bunun grafiği kartların değerini belirler. Açık ara en düşük iki kart gt 730 ve r7 240. 200 tl harcayıp 20 alıyorsan 500 harcayıp 120 alıyorsun. Normalde aynı fiyata 2 katının fazlası performans alman lazım ama almıyorsun.
    Buradaki asıl önemli nokta alınabilecek parasına değen en ucuz kartın gtx 1050/rx 460 olması.

Sisteminizin sıcaklığı ile ilgili bir problem vardır veya farklı bir donanımsal arızanız vardır intel hd4600 kullanıcısıyım 1440*900 çöz herşey low ayarlarda min gördüğüm fps 90-95 med high karıştırırsamda 65-70 altına inmiyor laptop ile karşılaştırma yapmak doğru değil. Tecrübelerinizi yanlış yorumlamayın bu arada kanalı takip ederim dediğim gibi bahsettikleri oyunla arkadaşın oynamak istediği oyunlar çok farklı.

Sadece hd4600 kullanmıyorum bu arada bu mesleğin sahibiyim tonlarca kart kullanıyorum 2. el bölümünde de denk geldiysen arada bir satıyorumda 250fps zamanında COD4 vaktindeki keyiftir bilirim ne farkı var diyecekler olur oluyor fark fakat 100civarı fps de tatminkar bir sonuçtur herkes sizin istediğinizi istemiyor kimine göre 30-40fps dahi akıcı gelebiliyor kişiden kişiye değişen bir konudur misal bana yeterli gelmez başkasına yeterli gelir önerilerinizi bu çerçevede yapın diyerek daha fazla uzatmak istemiyorum.

İyi forumlar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.