Şimdi Ara

İkinci el ekran kartı alacam yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ekran kartımı sattım 500 tl bütçem var amd r9 280x veya r9 285 düşünüyorum işlemcim i5 4670k ve 600 watt powerım var sistemim iki ekran kartınıda rahatça kaldırır diye düşünüyorum ama çok fazla ikilemde kalıyorum size sormak istedigim bi kaç soru var

1.r9 285 daha yeni mimari ve directx 12 ye tam destek veriyor bu yönden bi adım önde görüyorum
    2.r9 280x r9 285 e göre oyunlarda 5-10 fps daha fazla veriyor r9 285 güncelleme ile buna yaklaşırmı
    3.yada bu iki kartın yerine daha yeni olan r9 370 yada gtx 950mi alayım

arkadaşlar her zaman ekran kartını degiştiremiyorum o yüzden iyi ve ileriye dönük bişey olmasını istiyorum iki kart arasında çok gidip geliyorum sizce hangisini almalıyım yada baska bi kart önerisi olan varmı

• 500 liraya 280x 285 veriyorlar mı?370 950 daha yavaş kartlardır.285 mi 280x mi diye tartışmaya girersek çıkamayız hangisini buluyorsan al bence.
  • 500 550 civarına ikisindende buldum onun için soruyorum ikisi nerdeyse aynı fiyat siz olsanız hangisini alırdınız
  • tasuli T kullanıcısına yanıt
    Ben olsam 280x alırım.
  • 7950 alınır mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu kart bu sepepten dolayı daha iyi veya şu sepepten bunu öneririm diyen yokmu?
    280x alın en güçlüsü o pcyede olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İkinci el ekran kartları
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    280x öneririm Eğer powerınız gerçek bir 600 watt ise yeterli olacaktır.
  • RocheBobois kullanıcısına yanıt
    sapphire r9 280x trı_x oc modelini almayı düşünüyorum powerım 80 plus degil 12 v kanalından 500 watt veriyor karşılarmı sizce bide bu 280x modeli mi yoksa powercolor mı önerirsiniz
    280x için önerilen minimum psu 600 watt'tır Tabi her 600 watt için geçerli değil bu söylediklerim Gerçek 600 watt'lardan söz ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.