|
İkinci el elektrikli otomobil fiyatları düşüyor
-
-
biz Türkiye yüzyılındayız kardeşim grafik ile bizi izah edemezsiniz ver mehteri
-
Bizi bağlayan bir durum yok. haber yine her zaman olduğu gibi click bate.
Bu ülkede fiyatı düşen tek şey insanlık.
-
Daha başlığı okuduğum anda dedim kesin falanca batı ülkesinin istatistiğidir, doğru çıktı. Türkiye'de araç fiyatları düşmez, bizde altın gibi bir yatırım aracı. Millet parası değer kaybetmesin diye alıp elinde tutuyor.
-
bence global piyasa haberleri tr de yasaklanmalı, bi kere tüm dinamiklerimiz ve ticaret kafası farklı olduğu için burası ayrı bir cumhuriyet, bi kere mazdanın nissanın adam gibi satmadığı ülke mi olur :D
-
dolar 30 tl ye gidiyor düşecek diye rüya görmeyin
-
Düşen fiyat görmek iyidir .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bizde fiyatı çıkan herhangi bir şey asla düşmez..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
o sırada galericiler biz o fark kadarda zam ekleriz
-
Olabilir tabii niye olmasın. O bambaşka bir mevzu. Markanın yatırımıyla alakalı bir durum. Ama arkadaş haber okumaya geliyoruz, başlığa bakıyoruz ooo ne oldu acaba diyorsun içeri giriyorsun Zimbabwe de tuktuk fiyatları çıkıyor. Kardeşim anlıyorum hit alsın diye uğraşıyorsunuz, Forumun anasayfasını saçma sapan haberlerle, tarihi geçmiş bilgilerle dolduruyorsunuz ama yapmayın. Kaliteli takipçiyi kaybediyorsunuz.
-
Bizi Dünya piyasası ilgilendirmiyor, Türkiye'ye bakacaksın. Gerisi boş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu haberleri yapay zekaya mı yazdiriyorsunuz ?
Dolar bazında tabi düşer lipo pillerin ömrü 10 yıl.
Pil fiyatları ise neredeyse arabanın yarışı kadar.
-
Artık km ye değil pil sağlığına bakarız:)
-
olası faiz arttırımlarında krediye ulaşım zorlaşacağından ve vatandaşın da nakiti (döviz,altın vb.) bittiğinde bir balon gibi ev araba fiyatlarının düşeceğini ön görmek için profesör olmaya gerek yok herhalde.
90 lı yıllar gibi olacak muhtemelen. sadece hala para muslukları tam olarak kesilmiş değil. bu da enflasyonu ciddi oranda tetiklemeye devam ediyor.
mutlaka para muslukları kesilmeli bence,aksi halde ekmek kaç lira olur hiç bilemiyorum.
genel toplamda ytd.
Bizi bağlayan bir durum yok. haber yine her zaman olduğu gibi click bate. Bu ülkede fiyatı düşen tek şey insanlık. |
Daha başlığı okuduğum anda dedim kesin falanca batı ülkesinin istatistiğidir, doğru çıktı. Türkiye'de araç fiyatları düşmez, bizde altın gibi bir yatırım aracı. Millet parası değer kaybetmesin diye alıp elinde tutuyor.
|
bence global piyasa haberleri tr de yasaklanmalı, bi kere tüm dinamiklerimiz ve ticaret kafası farklı olduğu için burası ayrı bir cumhuriyet, bi kere mazdanın nissanın adam gibi satmadığı ülke mi olur :D
|
biz Türkiye yüzyılındayız kardeşim grafik ile bizi izah edemezsiniz ver mehteri
|
dolar 30 tl ye gidiyor düşecek diye rüya görmeyin |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X