Şimdi Ara

İkinci el G35 mi yoksa 0 PLANTRONICS Gamecom 777 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba kulaklık almak istiyorum ama karar veremedim
    0 PLANTRONICS Gamecom 777 mi alayım yoksa
    2.el ama temiz kullanılmış Logitech G35 m0000i alayım
    0 PLANTRONICS 170 ytl
    2. el G35 200 ytl( 0 g35 320 ytl civarı )
    yardımcı olursanız sevinirim
    tşk..

• Markasını bilerek ve sağlamlığına güvenerek diyeceğim logitech.
  • Eğer temizse g35 al. Sonradan elinde patlamasın.
  • temiz olduğunu biliyorum 200 e onu almaktansa biraz daha sıkıp 0ını mı alsam 2 ürünü de kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi acaba
  • G35 eger temizse fiyat iyi.ama bence sen almadan once ikisini de bir dene ona gore karar ver.Plantronics kulaklik olarak iyi f/p urunleri uretiyor.Logitech'in de kalitesi tartisilmaz zaten.bu yuzden bence en sagliklisi senin deneyip ona gore karar vermen isme gore degil.
  • ahbob yorum için sağol g35 i deneme fırsatım oldu ama PLANTRONICS i deneme fırsatım olmadı bi şekilde onuda deneyip görmek lazım
  • tabiki logitech g35. bu arada forumda biri 170 liraya satıyodu, fotoğraflarına bakarsak temiz gibi duruyo
    http://forum.donanimhaber.com/m_35195966/mpage_1/f_/key_//tm.htm#35195966

edit: 150 liraya inmiş
    edit: satılmış :( şansına küs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armutcan -- 7 Şubat 2010; 4:51:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • armutcan haber verdiğin için sağol
  • G35 nasıl bilmiyorum fakat plantronics gamecom 777 beni tamamen hayal kırıklıgına ugrattı. Özellikle müzik dinlemek için alıyorsan kesinlikle vasat olduğunu belirtmem lazım. Oyun içinse plantronics dsp 500 ü hala tek gecerim. Emin ol gamecom 777 den daha iyiydi plantronicsin dsp 500'ü. Logitech g35 nasıl bilmiyorum ama büyük ihtimal daha iyi olacağını tahmin ediyorum. Onu almanda yarar var. Kendim bir plantronics gamecom 777 sahibi olarak sana bu kulaklığı tavsiye etmem.
  • Yaklaşık 15 gün önce G35 aldım. O kadar aramama rağmen hiç bir yerde yoktu tesadüfen Electroworld'de rastladım ve hiç düşünmeden aldım. 269 TL idi. Anlamayanlar bu fiyata kulaklık mı olur diyorlardı ama inanılmaz memnun kaldım. Logitech Z5500 5+1 sistemimi kullanmıyorum artık. Oyunlarda çok keyifli olmasının yanında müzik dinlerken de çok kaliteli ses veriyor. Logitech'in her ürünü sınıfının en iyisi bence.
  • bende g35 e de karar kıldım ama kulaklık başımda durmuyor başımı ufaktan eğince kayıp düşüyor hangi ayar a getirirsem getirim düşüyor akıl erdiremedim
  • Bende Zalman 5.1 de var. Çok eskiden almıştım. DVD playera bağlamak için ayrıdan receiver gibi bir aletini de almıştım. Bu alete 2 kulaklık takılabiliyordu ve üzerinden ses ayarlanıyordu. Ama optik çıkışı yoktu. DVD playerda kullanmak için güzel ama PC'de fazla randıman alınmıyor. Arada aleti olmadan subwoofer etkisini pek hissedemiyorsun. Üzerinde ses ayarı da yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.