Şimdi Ara

Ikinci el laptop önerisi ? Toshiba satallite i3 4gbram 240 gb ssd ve 500gb hdd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayirli forumlar arkadaslar ikinci el laptop bakiyordum 1300 tlye toshiba satallite i3 islemci 4 gb ram 240 gb ssd ve 500gb hds li laptop buldum bataryasida 2 saat gidiyormuş kasa kozmetigide gayet temiz alinirmi ?
    Alma maksadim gunluk isler ve csharp uygulama gelistirme ögrenme ? Yazilimciyim baska meslek yapmaktayim kendi meslegimi unutmamak adina csharp calismak icinde aliyorum

• i3 Harici ekran kartlı 2. el güzel bir cihaz ortalama 600 700 den başlar (istanbul içi).
  • quote:

Orijinalden alıntı: pablomouche

Bu mesaj silindi.
    1. 2. nesillerden bahsediyorum :)

Edit: Mesajı kayseriden attınız galiba :D 1800 e canavar gibi 4. nesil i7 oyuncu laptopları var. İlanınızı baltalamak gibi olmasın ama sadece İş, gezinti için alınan standart bir cihaz değilse neden ortalama bir kullanıcı kendini düz bir cihazla sınırlasın? Ki adam yazılımcıyım diyor çoklu işlemci çekirdeğine, yüksek frekanslı donanımlara ihtiyaç duyacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-32CAB5881 -- 26 Kasım 2019; 0:28:17 >
  • 2000 3000 tl verebiliyorsan hatta taksitle bile alabiliyorsun neyse bu kadar parayı ryzen 5 gibi yeni çıkan laptoplara verirsen kafanda ağrımaz, sıfır ürün her zaman daha iyidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.