Şimdi Ara

İkinci El Monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptop kullanıyorum ve ekranı artık bana dar geldiği için bir monitör almaya karar verdim.

Yeni monitör almaktansa bütçemi pek sarsmadan ikinci el bir monitör almak daha mantıklı geldi. (Maksimum 300 tl)

Bilgisayarımda oyun oynamıyorum, sık sık film izliyorum ve yazı okuyorum. En az 20 inç olmasını istiyorum ve bilgisayarda HDMI ve VGA çıkış var sadece. Bu şartlara göre bana hangi markayı, hangi modeli önerirsiniz, hangilerinden uzak dur dersiniz? Monitörde olması gereken özellikler nelerdir? (Tepki süresi, Maksimum çözünürlük vs.)

• Pek tavsiye etmem 2. Eli
    Oyun oynamıcaksan pek bakma tepki süresine 5 ms de sana hayli hayli yeter çözünürlük hd olsun vga çıkışlar artık bitti gibi bişey(projeksiyon hariç) bana kalırsa 300 e 0 senin işini görecek güzel monitörler var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçe düşük.

Yoksa vatanda indirimle 570 e satıldı, bu monitür aldım. Film için öneririm :http://www.vatanbilgisayar.com/27-273e3qhsb_00-genis-ekran-led-monitor.html
    27" ile film zevki çok iyi oldu.

AMVA panel olduğu için de uzanıp film izleyebiliyorsun, açı farkı yok. TN panellerde film izlemek için monitöre karşıdan bakmazsan ekran kararıyor, renkler bitiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.