Şimdi Ara

İkinci El : Ne Kadar Eder ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler şu parçaları satmayı düşünüyorum sizce ne kadar eder (alıcı gözüyle - lütfen ciddi fiyatlar) bi bakıp yardımcı olursanız sevinirim...

*Intel P4 2.8C 800MHz Box işlemci
    SL6WT Malay

*Thermaltake Spark7+
    Full bakır heatsink'li cpu soğutucu.

*MSI i875P Neo FIS2R
    ICH5R,4xSATA-RAID,Agp8X,FSB 800,GigabitLan,DualChannel-DDR,ECC support,IEEE 1394,5.1Audio,...
    Kutulu full aksesuar.

Anakart garantide değişti.

Ayrıntıları aşağıdaki linkte :
    -> http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=434

*Plextor PlexWriter 52/24/52A
    CD-RW (Siyah)

*Sony DVD-ROM
    16X (Siyah)
    Ön tarafında pek belli olmayan bi çizik var.

*Titanium/Skyhawk >> mid-tower Aluminum-Black kasa, 4 x 80mm ball-bearing fan
    Parmak izi tutmayan yapı - andonize aluminyum,
    Ön tarafta - Joystick Port, Audio jacks, USB, ve IEEE1394/firewire port,
    Anakart için kızaklı yapı,
    Tornavida gerektirmeyen/Thumbscrew tasarım,
    15-30 ºF lower than the traditional steel chassis.
    +2 adet 40'lık kasa fanı hediye.

Kasada ufak tefek çizikler var bir de arkada vidaları fazla sıktığımdan dolayı ufak bi eğrilik var o da düzeltilir. Onun dışında bi sorunu yok LianLi kalitesine yakın bir kasa.

*SkyHawk America 450W Dual-Fan PSU
    Intel-AMD approved
    Aluminyum yapı - kasayla beraber gelen PSU
    UL, c-UL, CE,EMC,CB standarts
    İkili SATA konnektörü

PSU garantide değişti.

Kasanın incelemesi : (Kasa linkteki ile aynı ancak siyah renkli ve 450W güç kaynağı var)
    -> http://www.hardcoreware.net/reviews/review-123-1.htm

--------------------------------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magunes117 -- 6 Temmuz 2005, 0:14:57 >

• Hehee, satta benim kasayı vereyim sana
  • Elindeki parçalar garantili mi? Sana önerim nette tek tek araştır parçaların fiyatlarını, kdv lerini çık koy ikinci el bölümüne, gelen tekliflere görede pazarlık yaparsın.
  • ankura sağol. Parçalar garantili; bazılarının garanti süresi az kaldı, bazılarının daha uzun ama hangisi daha ne kadar garantili tam bilmiyorum. İkinci elde satmaya çalışmadan önce ne kadar eder aşağı yukarı bi fikir edinirsem ona göre ilan veririm ya da hiç uğraşmam. Duruma göre miharbifx'den lcd ve shuttle kasa alacağım bi hesap yapacaz artık..
  • dostum pazarlık yapacaksın dedim ama, ölü fiyat tekliflerine itibar et demiyorum, sen kdv siz sıfır fiyatlarını ararştır, ikinci el bölümünüde araştır senin parçalardan satan var mı, arama bölümünden de araştır daha önceden senin parçalardan ilan veren var mı?, sonra ilana koy en fazla 10 usd pazarlık payı bırakırsın.

Kolay Gelsin
  • Aslında ölü teklifler geliyor genelde çünkü çoğu parçanın sıfırı ya da ikinci eli bulunmuyor yani millet parçaların gerçek fiyatlarından habersiz. Örneğin kasa sadece birkaç tane gelmişti birini ben aldım 200$ üstünde fiyatla. PSU da dahil. TT fanı zaten hediye vermeyi düşünüyorum. CD-RW için ikinci el fiyatı belli aşağı yukarı.. İşlemci, anakart,.. bazı fiyatlar belli bazıları değil. Onun için ne fiyat vereceğime karar veremedim. Hemen satma durumum da yok yani yarın satamam bikaç güne ihtiyacım var o nedenle burada bi sorayım dedim..

Hala ne eder aşağı yukarı bi rakam bekliyorum..
  • Borsapazardan baktın mı ikinci el fiyatlarına?
  • Yok ki orada bendeki çoğu parça..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.