Şimdi Ara

İkinci El Operatör Modemleri Ne Kadar Güvenilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, şuanda Turknet internet bağlatmak istiyorum ve bu yüzden vdsl modem ihtiyacım var. Çok fazla da para vermek istemiyorum. Zaten 1+0 evde kalıyorum. Çekim gücü filan o kadar önemli değil ama hız veya ping benim için önemli. Fiyatlara baktığımda en ucuz vdsl modem 175 tl den başlıyor ki o modemler de everest filan. Çok fazla da güvenemiyorum (sizce güvenmeli miyim ?)https://www.epey.com/modem/e/YToxOntpOjQyMDI7YToxOntpOjA7czo2OiIzNzcwOTMiO319X3M6OToiZml5YXQ6QVNDIjs=/
    Siz de bu attığım linkten en ucuz vdsl modemlere bakabilirsiniz.

Sahibinden.com dan 2. El ama kullanılmamış, temiz modemlere filan bakıyorum. Hep operatörlerin modemleri var (tp-link, zyxel, airties gibi markalar).
    Kısaca benim sorum temiz operatörlerden çıkma bir modem alsam sorun çıkar mı ? Bazı yerlerde bu modemlerin hızlarının kısıtlandığını filan okudum. Yoksa sıfır everest modellerinden birisini mi almam lazım

Operatörlerden çıkma modemlere bunu örnek gösterebilirim. Uygunsa bunu olabilirim. Siz operatör modemi alma derseniz Everest SG-DSL2017 gibi bir modem alacağım sanırım. Şimdiden çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercanozkan -- 25 Şubat 2019; 1:55:30 >

• hiç uğraşma, turknet' den al. aylık faturaya yansıt.
  • 50 liraya tplink w9970 aldim 6 aydir kullaniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_aTRa_X -- 13 Mart 2019; 1:33:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu bütçeye hangi 2. el telefon
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.