Şimdi Ara

ikinci el piyasasının normale dönmesini bekleyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bu nedenle alacağımız araçları bekler hale geldik.
    sizde bu şekilde bekleyenler pozisyonunda iseniz. sizde sebeplerinizi ve beklentilerinizi yazın..

• Bence düşmez 2. el almayı düşünen kişi fiyatlar yüksek en iyisi gidim sıfır alayım demeden fiyatlar düşmez .15 bin tl ye bir araç aldım şimdi satacak olsam tüm bakımlarını yaptırdım der 16 isterim ha etmez ama isterim veren de olur fiyatlarda düşmez.
  • Katılıyorum özellikle belli marka ve serilerde bu açıkça gözüküyor
  • Sıfır araçlarda 3 ay sonrasına gün verildiği süreçte ikinci el düşmez. Zira 2. el piyasası artmaya başlamadan önceki sıfır araç fiyatları günümüz fiyatları ile ortalama %40 artmış vaziyettedir. Hal böyle olunca 2. elde artıyor bu sebeple sıfır araç alternatifine bağlı olarak birkaçyıl daha böyle sürer bence.
  • Bencede düşmez hatta mayısa doğru fiyatlar dahada yükselicektir...
  • 6 AY BEKledim. hep yükseldi. ikinci elden vazgeçtim bu yüzden
    aralıkta düser dedik hayalkırıklığı oldu. ben de gidipi en fazla indirim yapan b sınıfına göre en donanımlı aracı aldım. ocaktan sonra artar. bekle bekle nereye kadar
  • Ben de bekliyorum fakat sanmıyorum düşüş olacağını.Gerçi bir kaybım yok arabamı yenilemek istiyorum şu anda aracım olduğundan sıkıntı yok o yüzden beklemeye devam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • birde şu gerçekler var.
    1- sahibinden com daki fiyatlar 1-2 bin üstten yazılıyor. belki alan birisi çıkar, pazarlık payı olur diye.
    2- bu fiyatları gören gerçek satıcıda benim arabamda ne eksik diye diye oda o fiyatı yazıyor . esneme yapmıyor.

bazı fiyatlarda mesaj yoluyla bile 1000 liraya yakın indirim yapıyor satıcılar.
    bu durumlar insanların kafasını karıştırıyor.
  • bende 2.el araç almak için 3 aydır bekliyorum. Fiyatlar resmen uçmuş durumda. Aralık kampanyalarından sıfır alayım desen 2.ele zor yetiyor bütçen sıfırı nasıl alıcan. 3 hafta önce 2005 g kasa astra classic 25 000 tlye bulmuştum. o para eski kasa bi arabaya verilmez dedim vazgeçtim ama şimdi de hafif bi pişmanlık başladı. Fiyatlar hergün daha da artıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.