Psp fat Psp slim falan var. Benim istediğim hafıza kartına oyunumu atayım pspde sorunsuz oynayım diyorum hangi modelini almamı tavsiye edersiniz 200-300tl ye kadar bütçem var ucuz olması iyidir.Birde ikinci el nerden almamı önerirsiniz sahi--binden sanırım dolandırıcılık olayları çok oluyormuş o yüzden gg denmi alayım ?=
khalkedon u öneririm sana 0 slim modeli 350-380 tl
Biraz daha dişini sıkıp bi 150 lira daha koyup psp go nun 0 ını alsana? ya da 3004 serisinden.Hİç degilse elinde 0 cihaz bulunur.300 lira butcen varken az daha sabretip 0 almanı öneririm.
Gg'den kullanıcı yorumlarına bakarak alırsan pek bir sorun olmaz. Bende kısmet olursa ggden almayı düşünüyorum. Kolay gelsin.
her seri kırılıyor.istediğini alabilirsin.ama versiyonun 6.35 ten yüksek olmamasına dikkat et
300 liraya temiz 2. el bulursun.
khaldeon sıfır 3004 leri 298TL ye satıyordu galiba. Ben sahibinden.com dan 200Tl ye ikinci el 3003 aldım çizik falan yok yanında 8 GB kartıda vardı ;)
Konsolun wikipedia'daki sayfasına bir göz at derim :http://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation_Portable Ayrıca 3000 serisinin daha gelişmiş ekranı var, renkler-görüntü daha net 3000'de, alıcaksan 3000 al bence.