Şimdi Ara

İkinci el Psp alacağım fakat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Psp fat Psp slim falan var. Benim istediğim hafıza kartına oyunumu atayım pspde sorunsuz oynayım diyorum hangi modelini almamı tavsiye edersiniz 200-300tl ye kadar bütçem var ucuz olması iyidir.Birde ikinci el nerden almamı önerirsiniz sahi--binden sanırım dolandırıcılık olayları çok oluyormuş o yüzden gg denmi alayım ?=

• khalkedon u öneririm sana 0 slim modeli 350-380 tl
  • Biraz daha dişini sıkıp bi 150 lira daha koyup psp go nun 0 ını alsana? ya da 3004 serisinden.Hİç degilse elinde 0 cihaz bulunur.300 lira butcen varken az daha sabretip 0 almanı öneririm.
  • Gg'den kullanıcı yorumlarına bakarak alırsan pek bir sorun olmaz. Bende kısmet olursa ggden almayı düşünüyorum. Kolay gelsin.
  • her seri kırılıyor.istediğini alabilirsin.ama versiyonun 6.35 ten yüksek olmamasına dikkat et

300 liraya temiz 2. el bulursun.
  • khaldeon sıfır 3004 leri 298TL ye satıyordu galiba. Ben sahibinden.com dan 200Tl ye ikinci el 3003 aldım çizik falan yok yanında 8 GB kartıda vardı ;)
  • Konsolun wikipedia'daki sayfasına bir göz at derim :http://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation_Portable
    Ayrıca 3000 serisinin daha gelişmiş ekranı var, renkler-görüntü daha net 3000'de, alıcaksan 3000 al bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Forumdaki ikinci el bölümüne bir bak istersen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.