Şimdi Ara

Ikinci elcideki cesit cesit anfiler??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bizim buraya yakin bir ikinci elcide stereo amfiler buldum ama hangisi saglamdir iyidir bilmiyorum sadece modellerin isimlerini alip ciktim arastirmak icin ama pekk birsey bulamadim birde buraya sorayim dedim.

JVC STEREO INTEGRATED AMPLIFIER AX-311
    TECHNICS STEREO INTEGRATED AMPLIFIER SU-VZ220
    TECHNICS STEREO INTEGRATED AMPLIFIER SU-610
    KENWOOD STEREO INTEGRATED AMPLIFIER KA-550D
    PIONEER STEREO AMPLIFIER A-209R
    PIONEER STEREO AMPLIFIER A-301

Modeller bunlar hepsi icin ne dusundugunu soylerseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hepsi neredeyse aynı klasmanda 2 x 30 watt verebilen en giriş seviyesi amfi çok birşey beklemeden 100-300 tl fiyat bandında olmaları gerekir. İçlerinde en yeni olan pioneer a229r dir. Alınacak ise bir tek o alınmalı diğerlerine hiç girilmemeli. Zaten bu amfişer günümüz hoparlörleri içerisinde en küçük bookshelfler dışında bir hoparlörü bile süremez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

Hepsi neredeyse aynı klasmanda 2 x 30 watt verebilen en giriş seviyesi amfi çok birşey beklemeden 100-300 tl fiyat bandında olmaları gerekir. İçlerinde en yeni olan pioneer a229r dir. Alınacak ise bir tek o alınmalı diğerlerine hiç girilmemeli. Zaten bu amfişer günümüz hoparlörleri içerisinde en küçük bookshelfler dışında bir hoparlörü bile süremez

Peki muzik icin blutooth hoparlorler icin ne dusunuyosunuz.? Lg nin bir modelini begendim p7 olmasi lazimdi sanirim iki tane birden alinirsa stereo olarak kullanilabiliyomus. Yada tavsiye edebileceğiniz 2+1 yada 1+1 telefondan ve laptopdan muIk dinlenebilecek en fazla 500 tl olacak sekilde birsey onerebilir misiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.