Şimdi Ara

İkinci İnternet Aboneliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, evde şu an kardeşimin adına bir adet Türk Telekom internet aboneliği mevcut ancak sözleşmesi 12.12.2020'de sona eriyor. Yeni bir sözleşme imzalamak mantıklı gelmediği için kendi adıma sıfırdan internet başvurusu yaptım, pazartesi günü kuruluma gelecekler.

Şimdi benim bu konu hakkında kafama takılan bir soru var. Aşağıdaki ankastreden eve bir adet cat5 kablo geliyor, o da mevcut modeme bağlı. Kuruluma gelen ekiplere o kabloyu bana yeni ayrılan porta takmalarını söylesem, sözleşme bitene kadar diğer modem atıl durumda kalsa bunu kabul ediyorlar mı? Bu konu hakkında tecrübesi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

• yeni sözleşme yerine farklı bir servis sağlayıcıya taşıma yaparsanız daha düşük ücret ödersiniz.

yeni sözleşme yaptığınızda kurulum ücreti ödersiniz.

• M_aTRa_X kullanıcısına yanıt

Cevabınız için teşekkür ederim. Başka bir iss seçme lüksüm yok maalesef, yılda iki kere nakil yapmak durumundayım. Türk Telekom harici sıkıntı yaşarım.

• Aynı eve ikinci abonelik açarken sıkıntı çıkar. Apartmandaki başka boş bir daire varsa onu adres gösterin

• miskindvd kullanıcısına yanıt

Maalesef boş bir daire mevcut değil. Neyse en kötü ihtimalle abonelik başlamamış olur geri giderler artık. Yapacak bir şey yok bu saatten sonra.

• Aynı adrese ikinci üçüncü bir abonelik alınabilir. Sorun olmaz.
    Daireye cat5 çıkıyor diyorsunuz. Yani 8 damarlı kablo. 4 hat kaldırır. 1.sine mevcut aboneliğiniz bağlı.

Telekomcular bağladıysa mavi-mavi beyaza bağlamışlardır. 3 renk boştadır. Turuncuya bağlasınlar versinler 2.interneti. Kuruluma gelene oyun için 2.hattı alıyorum de geç. İptalden bahsetme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @bdullah

Aynı adrese ikinci üçüncü bir abonelik alınabilir. Sorun olmaz.
    Daireye cat5 çıkıyor diyorsunuz. Yani 8 damarlı kablo. 4 hat kaldırır. 1.sine mevcut aboneliğiniz bağlı.

Telekomcular bağladıysa mavi-mavi beyaza bağlamışlardır. 3 renk boştadır. Turuncuya bağlasınlar versinler 2.interneti. Kuruluma gelene oyun için 2.hattı alıyorum de geç. İptalden bahsetme.

Hocam benim eve gelen kablo da beyaz mavi ye internet takılı şu an. Bende ikinci bir abonelik istiyorum. Aynı kabloda siyah ve kırmızı kablo boşta. Onlara takarlar değil mi hattı, baştan kablo çekmeye gerek yoktur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.