İkinci İnternet Aboneliği
Merhabalar, evde şu an kardeşimin adına bir adet Türk Telekom internet aboneliği mevcut ancak sözleşmesi 12.12.2020'de sona eriyor. Yeni bir sözleşme imzalamak mantıklı gelmediği için kendi adıma sıfırdan internet başvurusu yaptım, pazartesi günü kuruluma gelecekler.
Şimdi benim bu konu hakkında kafama takılan bir soru var. Aşağıdaki ankastreden eve bir adet cat5 kablo geliyor, o da mevcut modeme bağlı. Kuruluma gelen ekiplere o kabloyu bana yeni ayrılan porta takmalarını söylesem, sözleşme bitene kadar diğer modem atıl durumda kalsa bunu kabul ediyorlar mı? Bu konu hakkında tecrübesi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
İSS seçimi
Merhabalar, binamda fiber internet kullanmaktayım ancak tam olarak nasıl bir fiber olduğunu da bilmiyorum. Aşağıdaki dolaptan kendi evime cat6 ile interneti kendim getirdim. Fotoğraflar aşağıda ekli. Mevcut aboneliğim Türk Telekomda, 75 TL'ye 35 Mbps hız alıyorum. Bir ay sonra sözleşmem sona erecek ve 35 Mpbs için 115, 50 Mbps için 130 TL istiyorlar. Diğer servis sağlayıcılar 35 Mbps fiyatına 100 Mbps internet sağlıyorlar. Bu firmalar ne kadar güvenilir sizce? Hangisine geçiş sağlarsam problemsiz şekilde kullanabilirim? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
Türk Telekom bağlantı problemi
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 48
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 965 (Bu ay: 14)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 11 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware