Şimdi Ara

İSS seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, binamda fiber internet kullanmaktayım ancak tam olarak nasıl bir fiber olduğunu da bilmiyorum. Aşağıdaki dolaptan kendi evime cat6 ile interneti kendim getirdim. Fotoğraflar aşağıda ekli. Mevcut aboneliğim Türk Telekomda, 75 TL'ye 35 Mbps hız alıyorum. Bir ay sonra sözleşmem sona erecek ve 35 Mpbs için 115, 50 Mbps için 130 TL istiyorlar. Diğer servis sağlayıcılar 35 Mbps fiyatına 100 Mbps internet sağlıyorlar. Bu firmalar ne kadar güvenilir sizce? Hangisine geçiş sağlarsam problemsiz şekilde kullanabilirim? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

İSS seçimi

İSS seçimi

İSS seçimi

• Kullandığın fiber türü fttb oluyor, ben 6 aydır türknet kullandığım için turknet adına konuşayım. Ortalama ilk 3 hafta felan sorun yaşarsın. Sonra sorunsuz kullanırsın. Şuan 94 down 8up 4 ping alıyorum. Fiyat 95 TL. Birde alternatif iss lerde bir sorun yaşadığında türktelekom da ki gibi hızlı çözülmüyor, soruna göre bu süre 1 2 günden haftalarca sürüyor. Müşteri hizmetlerini unut zaten, sorun yaşadığında çoğu alternatif iss de müşteri hizmetleri yok, olsa bile pratik de fazla ise yaramıyorlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: << PriSonerS >>

Kullandığın fiber türü fttb oluyor, ben 6 aydır türknet kullandığım için turknet adına konuşayım. Ortalama ilk 3 hafta felan sorun yaşarsın. Sonra sorunsuz kullanırsın. Şuan 94 down 8up 4 ping alıyorum. Fiyat 95 TL. Birde alternatif iss lerde bir sorun yaşadığında türktelekom da ki gibi hızlı çözülmüyor, soruna göre bu süre 1 2 günden haftalarca sürüyor. Müşteri hizmetlerini unut zaten, sorun yaşadığında çoğu alternatif iss de müşteri hizmetleri yok, olsa bile pratik de fazla ise yaramıyorlar

Hocam teşekkür ederim yorumunuz için. Türknet sitesinden kontrol ettiğimde internet alamayacağım görünüyor ancak Millenicom, Netspeed, Gibirnet gibi sitelerde 100 Mbps alabileceğim görünüyor. Sanırım Türknet'in sitesinde bir problem var. Bir de anladığım kadarıyla hangi iss'ye geçiş yaparsam yapayım modemim bende kalacak, sadece servis değiştirmiş olacağım. Yoksa ben mi yanlış anladım durumu.

• jeansque J kullanıcısına yanıt
    Forumdaki yetkiliye yazarsanız yardımcı olur, turknet kullanabilir misiniz kullanamaz mısınız diye. Modem sizde kalıyor diye biliyorum. Ama emin olmak için müşteri hizmetleri ile tekrar görüşün.
    Turknet e geçmeyi düşünürseniz 1 ay bedava için kod verebilirim bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: << PriSonerS >>

Forumdaki yetkiliye yazarsanız yardımcı olur, turknet kullanabilir misiniz kullanamaz mısınız diye. Modem sizde kalıyor diye biliyorum. Ama emin olmak için müşteri hizmetleri ile tekrar görüşün.
    Turknet e geçmeyi düşünürseniz 1 ay bedava için kod verebilirim bu arada.

Tamam hocam sağ olun, ben yetkiliye bir yazayım. Geçiş sağlayacak olursam buradan size tekrar kod için dönüş yapacağım.

• jeansque J kullanıcısına yanıt
    Tm dır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ISS değişikliği
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.