Şimdi Ara

FTTH (TT) ALTYAPISINDA İSS SEÇİMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar, şuanda binada FTTH dönüşümü oluyor ve bitmek üzere. Türknet altyapısında bana 100 mbps verecekmiş o yüzden yeni bir iss arıyorum. Comnet/Milenicom yada netspeed (200 mbps) şimdi bunlardan hangisinden memnun kalırım bilgisi olan var mı? Bazılarının çıkışları Superonline(Milenicom) bazılarının çıkışları TT imiş. Bir de bu firmalardan hangisi bana modem değiştirme hakkı verir bilen var mı?

• Turknet ve Superonline dışında gerisi yalan . Saçma sapan adı sanı duyulmamış iss'lerden kaçın memnun olmayan çok kişi var . Sürekli internet kopmaları , ping sorunlari vs oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt

Turknet de 100 mbps veriyor ama 400'e 100 mü yoksa 500'e 1000 mbps mi?

• kocmuat kullanıcısına yanıt

Hız dan çok iss'de önemli . 1000 Mbps hız alıp sürekli kopma veya lag sorunları yaşayabilirsin . Türknet de en azından internetin stabil oluyor bir sorun oldugun da karşın da muhattap bulabiliyorsun . Com net , millenium vs bunlardan kaçın.

• Moueson kullanıcısına yanıt

daha önce deneyimin oldu mu? Olduysa hangi altyapıda oldu (FTTH/VDSL) ?

• comnet millenicom netspeed arasında en düzgünü netspeed bence uzun süre netspeed kullandım pandemide kapasite sorunu yaşadıkları için bırakmıştım şuan kapasite sorunları yoktur, comnete hiç bulaşmayın ama millenicomu denemek isterseniz deneyebilirsiniz.

• erkaninn59 kullanıcısına yanıt

bir yıldan fazladır kullanıyorum zaman zaman kesintiler olsa da fiber altyapıda olduğum için memnunum, oyun oynamıyorum ip tv kullanmıyorum işimi görüyor zam gelecekmiş süre uzatımı yapacaktım modem fiyatı eklenmiş o nedir ne değildir derken forumda mesajı görüp yazdım.

FTTH (TT) ALTYAPISINDA İSS SEÇİMİ
  • Marmara bölgesi için Superonline'da bölgesel fiyatlandırma var. En düşük 25 mbps paket, en yüksek paket fiyatı 1000 Mbps 540₺'dir. Merak ettiğiniz sorularınız varsa cevaplayabilirim. Kesinlikle çağrı merkezinin veya bayilere sorup fiyat sormayın. Web sitesinde ne yazıyorsa onu söylüyorlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.