Türk Telekom'daki taahhütüm iki ay sonra bitecek ve şimdiden Superonline'a geçmeyi düşünüyorum. Önce Türk Telekom'u iptal mi ettirmem gerekiyor ayrıca cayma bedelini karşıladıklarını söylüyorlardı tüm bu işlemleri onlar mı yapıyor yoksa benim bir şey yapmama gerek var mı? |
ISS değişikliği
-
-
hayır sen direkt superonline'a başvuruyorsun, onlar senin interneti taşıyorlar. 1-2 saatlik bir kesinti ile devam ediyorsun kullanmaya. Daha sonra sana Turk Telekom faturan cayma bedeli dahil geliyor. Gelen faturayı daha sonra Superonline'a ibraz ediyorsun, onlar senin faturandan düşüyorlar belirli bir kısmını
-
Aynı şeyi turk.net için yaşayacağım, VDSL Turk Telekom'dan, turk.net gigafiber'e geçmek istiyorum. Hangi belgeyi almam lazım, cayma bedeli + fatura dahil TT bayisinden ödediğim faturayı mı?
Adamlar OİM'den gönder diyor, yanlış bir belge yollamayayım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Online işlem merkezinde görünen son faturayı indirip atacaksın. Onun içinde zaten her şey yazıyor, cayma bedelleri falan da onun içinde olur.
-
Adamsın, VDSL'den Turknet gigafiber'e geçiş olur dimi? Ayrıca abonelik kapandığında OİM hesabı silinmez mi?
Altyapı farklı olduğu için tam olarak bir geçiş olmayacak sanırım sizinki, önce Gigafiber bağlanır, sonra VDSL iptal edilir diye düşünüyorum.
Fatura sorgulamak için şöyle bir site var
onlineislemler.turktelekom.com.trhttps://onlineislemler.turktelekom.com.tr/fatura-sorgulama-odeme/mobil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miskindvd -- 18 Ekim 2022; 0:27:1 > -
-
Yanmaması lazım ya, sen başka operatörden geçiyorsun işte. Yani geçiş yapamayıp yeni abonelik açtırsan da sonuçta bir geçiş işlemi var.
Sen Türkneti ara sor gene de, onlar cevap verirler. Anlatırsın derdini onlar bir şekilde sonradan kabul ederler caymayı ödemeyi.
VDSL olacaksa da benimki gibi olacak :D 3 senedir kullanıyorum Türknet ile şimdiye kadar ne kopma yaşadım ne de hızım 90ın altına düştü. Hep böyle miss gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miskindvd -- 18 Ekim 2022; 0:46:2 >
-
Valla kendileri bilir, ödemezler ise yine VDSL devam ederim, zaten TurkTelekom'da evime fiber getiriyor. Bugün doğalgazı patlattılar ama olsun, yavaş yavaş maksimum 3 aya gigafiber'e ek Turk Telekom Fiber de geliyor. Direkt membağından alırım, 400-500 farketmez.
Kör herifler mahalleyi havaya uçuracaktı fiber için. Gaz kokusu sardı mahalleyi. Biri bir ateş atsa, çakmak çaksa havaya uçacaktık.
Sizin semt neresi ? maşallah çifter çifter fiberler geliyor, güya ben İstanbul'un ortasında yaşıyorum ama hiçbir firma buraya Fiber çekmiyor.
-
İzmir/Buca hocam, benim mahalle çok gelişti, kolejler, rezidanslar, son 5 yılda çok gelişti.
Superonline Fiber'de aynı zamanda gelecek. Onların da 2 sokak aşağı da çalışmaları mevcut.
Belki SoL gelmeyebilir ama TT gelecek ondan eminim. SoL gelmese de olur zaten,hayatta kullanmam. Bölgemde 500 ping, baya sorunlu.
Mahalle de her taraf fiberlenmiş, tek katlı gecekondu da bile gigafiber var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 18 Ekim 2022; 0:53:27 >
Valla benim de 100 metre yanımda 80.000.000 liraya satılan gökdelen daireleri var, ama bana Fiber gelmiyor, şanslısınız
-
Pek takmamak lazım, fiberi unutman lazım, tam unuttuğun zaman tevafuk bir bakmışsın gelmez dediğin fiber gelmiş. Ama her yerde fiber istiyorum, deli gibi kafaya takarsan hiç gelmez.
Ha Erdem Alsırt (Erdem the mixer) gibi biriysen o fiber öpe öpe gelir.
Neyse, ben gidip biraz dağıtım kutusu ile dertleşeyim. Az kahrımı çekmedi, 23-24 ay kökledim torrenti, kökledim 4k'yı. Dayanır mı VDSL kutu? Vedalaşma vakti geldi..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X