|
Bildirim
Kumar oynayanlara kasanın hile yapması şoku.
|
yüzlerce kat yükseldiği halde duran varsa artık o zevke girer.
|
Bitcoin dahil alayı kumar, kendinizi kandırmayın.
|
Kazanın doğurduğuna inanıyorlar da öldüğüne niye inanmıyorlar? |
Ommmm diye konsantre olmuştur o, meditasyon yapıyordur :)
|
Kripto para projelerinin belkide %90'ı malesef buna benzer duruma düşecek yapılanma içerisindeler, kuruculara yatırımcılara dair bilgi edinmeye başladığınızda adeta piyasada para süpürme yapmak için oluşturulmuş olduğunu düşünmemeniz imkansız, hayatın içine girmek gibi bir dertleri yok varsa yoksa mutlaka al yükselince satarsın, neredeyse değil tamamen piramit sistemi gibi çalışıyorlar, yatırımcılar yada balina alıcılar istedikleri duruma gelmişse planlı patlatıyorlar insanlar kala kalıyor cüzdanındaki byte'larla... bu işte bir gelecek var orası kesin fakat şuanki kripto para yapılanmasıyla bu iş olurmu hiç inandırıcı değil.
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
Altcoinlerin büyük çoğunluğu kumar zaten çoğu ne idüğü belirsiz projeler, yatırımcı da bunu bilerek o riski alması lazım. |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kazanın doğurduğuna inanıyorlar da öldüğüne niye inanmıyorlar? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 14 Nisan 2025; 15:49:29 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Valla ben çok ciddi para kazandım OM'dan. Biraz daha tutsam çok daha güzel olacakmış da 40x civarı sattım alet 360x yaptı aldığım yerden. Daha da bulaşmadım... Görünce hem üzdü hem sattığım için sevindirdi. |
Uygulamalara girip işlemler yapıp, günlük oyunları 2 dakika oynayıp bitcoin kazanıyordun o zamanlar |