Şimdi Ara

İkinci LUNA vakası: OM coin saatler içerisinde 8 milyar doları piyasadan sildi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • "Gerçek dünya varlıkları için güvenli blok zincir" ne demekse artık :) Pump and dump, vur kaç diyemiyorlar da white paper, alternative block chain bilmem ne cafcaflı laflar.

• Bu kripto ekosisteminin neredeyse alayı dolandırıcılık, borsalar ile birlikte çok güzel milleti tokatlıyorlar, hem de göstere göstere, bazen denk geliyorum X'te yok efendim borsalar şu an long ya da duruma göre shortları patlatıp likidite temizliği yapıyorlar, ki yükseliş başlasın; MaşAllah ne temizlik ne de likidite(sazanlar) bitiyor, ne diyelim, illa girecek ve tokatlanma dürtünüz varsa BTC'ye girin de en azından KISA vadede sıfır olma ihtimali yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarcenk -- 15 Nisan 2025; 16:34:02 >
  • Stop loss koymanın faydaları için örnek olacak bir durum.

Gerçi stop loss bazen de ters etki yapabilir.

Size 899 nolu anımı anlatayım.

Shiba'nın coştuğu 6 günde x11 yaptığı zamandı. Ben x3 yakaladım ama fazlasını stop loss nedeniyle kaçırdım.

Stop loss koyduğum gece düzeltmede satış emrim gerçekleşmişti. Hemen sabahında % 180 civarında delirmişti ve ben stop loss sayesinde kaçırdım.

• zamanina ekonomi hocamin guzel bir sozu vardi "zenginlik vardan yok olmaz, yokdan var olmaz, sadece el degistirir, patlayan balonlar birinin cebinden baskasinin cebine akan zenginliktir:"

• Alıp yastığın altına saklar gibi saklamalık bişey değilmiş. O anlaşıldı sadece. Gerçi elindeki para bile 40 kat değersizleşmişken çok da yükselmemek lazım.
    Bir daha bana ''al sonra unut'' demesinler de.

• acaluka kullanıcısına yanıt
    BEN EV EŞYALARIMI SIFIRDAN YENİLEMİŞTİM OM'DAN ŞİMDİ YENİDEN SİPERE ÇEKİLMEK TOPLAMAK LAZIM PİYASAYI OKUMAK LAZIM YOKSA ELİNE VERİYORLAR OYUNCAĞI GECEDE DONSUZ KALABİLİYORSUN BÜYÜK OYNARSAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BY DEPREM -- 16 Nisan 2025; 09:11:43 >
  • BY DEPREM B kullanıcısına yanıt

Bereket versin hocam. OM'a daha bulaşmam. Elimdeki mebla ile %75 ETH %25 altcoin taşımak gibi bir niyetim var önümüzdeki süreçte. BTC dom da %73 yolcusu zaten biraz daha beklemek iyi olabilir. Hayırlısı bakalım.

• acaluka kullanıcısına yanıt
    Doge 5L kaldıraçlı aldım ilk seviyede 25000 aldım 2020 parasıyla işte ⁰insanoğlu doyumsuz daha kazanayım derken bir baktım 0 lanmış yani 🍆🍆 verdiler elime en az 5 sene çektim elimi ayağımı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.