"Gerçek dünya varlıkları için güvenli blok zincir" ne demekse artık :) Pump and dump, vur kaç diyemiyorlar da white paper, alternative block chain bilmem ne cafcaflı laflar. |
Bildirim
"Gerçek dünya varlıkları için güvenli blok zincir" ne demekse artık :) Pump and dump, vur kaç diyemiyorlar da white paper, alternative block chain bilmem ne cafcaflı laflar. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarcenk -- 15 Nisan 2025; 16:34:02 > |
Stop loss koymanın faydaları için örnek olacak bir durum. Gerçi stop loss bazen de ters etki yapabilir. Size 899 nolu anımı anlatayım. Shiba'nın coştuğu 6 günde x11 yaptığı zamandı. Ben x3 yakaladım ama fazlasını stop loss nedeniyle kaçırdım. Stop loss koyduğum gece düzeltmede satış emrim gerçekleşmişti. Hemen sabahında % 180 civarında delirmişti ve ben stop loss sayesinde kaçırdım. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BY DEPREM -- 16 Nisan 2025; 09:11:43 > |
Bereket versin hocam. OM'a daha bulaşmam. Elimdeki mebla ile %75 ETH %25 altcoin taşımak gibi bir niyetim var önümüzdeki süreçte. BTC dom da %73 yolcusu zaten biraz daha beklemek iyi olabilir. Hayırlısı bakalım. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |