Şimdi Ara

İkinci SS'li Pastam Nasıl Konum (SS'li) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sosyalizm gecis asamasidir devletin uretim mallarinin halka hibe etmesi en onemli kismidir.halkin kalkinmasi için istihdam yaratmak yerine bu yetkiyi direkt halka veriyor işte.

daha sonrası, komunizm utopyadan ibaret bugüne kadar iki üç devletten fazlasi gecis yapamamis.kuba en yaklasan ulke sanirim oda yeterli verimi alamayip seker kamisi uretimini abd'ye özelleştirmis

Moskof kelimeside tam bir ülkücü ağzı.yine de ne anlatmak istediğini anladim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ss miğfer

Ataşehir'de sadece gökdelenler yok.

"Üçüncü SS'li Tuzla Sanayi Konum (SS'li)" bekliyorum

Bu harika

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marksist tutum -- 23 Mart 2017; 18:12:58 >
  • marksist tutum kullanıcısına yanıt
    Ülkücü değilim. Şu günümüz ülkücülerine moskof ne diye sorsan hangi ülkede der.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hérmés

Komünizm dediğin şey moskof emperyalizmi. Belirli bir zümreye dünyaları vaad etmek. Komünizmi barış herkes eşit şeklinde gösteriyorlar , bizim 15 yaşındaki çocuklar havalı bir şey sanıp yöneliyor. Şekil a üzerinde görüldüğü gibi. Sosyalizminde desteklenecek bir yanı yok. Zaten sosyalizmi oturtmuş devletler komünizme geçiyor sosyalizm bir hazırlık aşaması.

Sen once noktalama isareti kullanmasini öğren sonra sosyalizm'e saydirirsin. Her sey utopik gerceklesemez desen eyvallahda, tutup sinif farkıni kaldirma amaclarinin cocuk kandirmak amaciyla urettiklerini dile getirmen cok komik lan.

Ayrica sayın cahil sosyalizm ile komunizm arasinda buyuk bir fark varmiscasina sosyalizm'i yerip ulkelerin komunizm'e geçtiğini soylemen iyice guldurdu. Bilmiyorsan susacaksin, komunist degilim ama sizin gibi cahilleri nerede gorsem bozmaktan geri kalmayacağım. Birde birader, moskof emperyalizm'ini yererek global kapitalist ogeyi yukseltmeye calisma nedenin nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RadioactiveRc -- 23 Mart 2017; 18:55:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Pasta bahane örgüt propagandası şahane

• Tarifini verebilir misiniz özelden? Bu arada afiyet olsun .
  • Mastertheweb M kullanıcısına yanıt
    Hönk hönk..

Hangi orgut kara pudingci örgütmü .gidip ulke gundeminde beton yollari tartissana

• quote:

Orijinalden alıntı: marksist tutum

Hönk hönk..

Hangi orgut kara pudingci örgütmü .gidip ulke gundeminde beton yollari tartissana

Herkesi kendi gibi seviyesiz ve kalitesiz sananlar örgütü

• quote:

Orijinalden alıntı: 2014turkish

pasta yiye yiye boynun kafam gibi olmuş azcık diyet yap.

Azerilerin kafası küçük olur.

• Hitlere özlem duyuyoruz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.