Şimdi Ara

İkinci Üniversite Askerlik Tecil durumu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ocak 2016 da askerlik tecilim bitiyor.tıbbi görüntüleme mezunuyum 2 yıllık.Şimdi bize lisans tamamlama fırsatı sundular ama bölümümüzle hiç alakalı olmayan bölümler fizik vb bide lisans olunca önlisans diploması iptal oluyormuş bu aynı bir saçmalık.Bunun yerine açıköğretim ikinci üniversiteye kayıt olursam mesela felsefe 4 yıllık askerliğim tecil olur mu ?Bunun haricinde askerliği nasıl tecil ettirebilirim.Ygs den 390 puan aldım ama hiçbir şekilde tercih falan yapmadım böyle olacağını bilmiyordum ve haliyle ilk tercihte tercih yapmadığım için ek yerleştirme de de tercih yapamıyacağım.Son olarak lisans tamamlamaya girsem ama okulu bitirmesem olur mu yine ?

• Anadolu Üniversitesinin sitesinde yazıyor :)) belli bir yaşa kadar tecil ediyorlar galiba ama siz genede bir bakın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: casperadam40

ocak 2016 da askerlik tecilim bitiyor.tıbbi görüntüleme mezunuyum 2 yıllık.Şimdi bize lisans tamamlama fırsatı sundular ama bölümümüzle hiç alakalı olmayan bölümler fizik vb bide lisans olunca önlisans diploması iptal oluyormuş bu aynı bir saçmalık.Bunun yerine açıköğretim ikinci üniversiteye kayıt olursam mesela felsefe 4 yıllık askerliğim tecil olur mu ?Bunun haricinde askerliği nasıl tecil ettirebilirim.Ygs den 390 puan aldım ama hiçbir şekilde tercih falan yapmadım böyle olacağını bilmiyordum ve haliyle ilk tercihte tercih yapmadığım için ek yerleştirme de de tercih yapamıyacağım.Son olarak lisans tamamlamaya girsem ama okulu bitirmesem olur mu yine ?

Ben tam sizi anlayamadım PM ile yardımcı olabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.