Şimdi Ara

İkinci Üniversite Harç Ücretleri Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan 4 yıllık örgün öğretimde bir bölümde okuyorum 2. üniversite kapsamında Anadolu Üniversitesi Web Tasarım ve Programlama önlisans bölümüne kayıt yaptırmayı düşünüyorum ama arkadaşım 2. üniversiteye kayıt yaptırırsan hem örgün öğretimde okuduğun üniversiteye hemde açıktan okuduğun okula harç ücreti ödersin diyor. Açıktan okuduğum üniversiteye harç ücreti verildiğini biliyorum ama ekstradan mevcut okuduğum okula harç ücreti verildiğini de ilk kez duydum doğruluk payı var mıdır?

• yok
  • Merhaba,ben de Hacettepe 'de örgün öğretimde okurken geçen sene aöf 2. üniversite iktisat fakültesine kaydoldum.Hacettepe öğrenci işlerine gidip sorduğumda buraya borcum olmadiğini,harç ücretinin ikinci kayit olduğunuz üniversitede çıkacağını söylediler.Ben de aöf 'e 300 tl'nin yanında 25 ya da 50 tl gibi bir harç ücreti ödedim.(miktarı tam hatirlayamadim.)

Bende durum bu şekildeydi,sizde de bu şekilde olacağini düşünüyorum.Ancak yine de örgun eğitim gördüğünüz universitede borç sorgulatma ekranını kullanmanızı ya da öğrenci işleriyle iletişim kurmanizi öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KYK YURT ÜCRETLERİ HAKKINDA
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.