Şimdi Ara

KYK YURT ÜCRETLERİ HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
13.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sitede yurt ücreti ile depozito ücreti diyor ikisi bir aradamı ödeniyor, üç aylık ödeniyomuş 175 tl miş zaten bide yanında depozito ücreti var onu anlayamadım arkadaşlar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: OnuR344

sitede yurt ücreti ile depozito ücreti diyor ikisi bir aradamı ödeniyor, üç aylık ödeniyomuş 175 tl miş zaten bide yanında depozito ücreti var onu anlayamadım arkadaşlar ?

ucret aylik odenir . depozito tek sederlik giriste odenir . sorun cikmasa cikista geri alinir . diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakan4777

quote:

sitede yurt ücreti ile depozito ücreti diyor ikisi bir aradamı ödeniyor, üç aylık ödeniyomuş 175 tl miş zaten bide yanında depozito ücreti var onu anlayamadım arkadaşlar ?

ucret aylik odenir . depozito tek sederlik giriste odenir . sorun cikmasa cikista geri alinir . diye biliyorum

aylik 100 diyelim 3 ayda bir 300 odeyecegiz ( misal fiyatlar ha )

• aylık 80-100 arası değişiyor ama çoğu 3 aylık peşin alıyor.
  • quote:

quote:

quote:

1 yıl boyunca depozito ücreti bir defamı ödeniyor sadece

• Depozito ücretlerini yurt kaydı yaparken ödüyorsunuz.

Aylık ücretleri de genelde 3 ayda bir alıyorlar. Yani genel yurtlar için aylık ücret olan 99 TL'yi, yüksek ücretli yurtlar için de KYK'nın sitesinde verilmiş 100-200 TL arasındaki aylık ücretleri 3 ile çarpın. Bunu 3 ayda bir vereceksiniz.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

1 yıl boyunca depozito ücreti bir defamı ödeniyor sadece

1 yilla sinirli degil sanirim giris cikis olark ister 4 yil kal bi kere oduyosun . yinede bu konuya alacakaranligin el atmasi gerekiyor en dogru bilgiyi o verir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KYK yurt odalarında neler var?
    11 yıl önce açıldı
    YURT DIŞI KREDİLER HAKKINDA
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

1 yilla sinirli degil sanirim giris cikis olark ister 4 yil kal bi kere oduyosun . yinede bu konuya alacakaranligin el atmasi gerekiyor en dogru bilgiyi o verir

Bana da çok bağlanmanızı önermiyorum, bildiklerimi söylüyorum sadece. Yanlışım varsa da bilen başka birileri düzeltsin mutlaka.

Ama depozito ücretlerinin yurt kaydı sırasında ödendiğini biliyorum. O aylık ücretlerin de, genellikle, 3 tanesini, 3 ayda bir, peşin olarak alıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 9 Ağustos 2011; 16:25:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

Depozito ücretlerini yurt kaydı yaparken ödüyorsunuz.

Aylık ücretleri de genelde 3 ayda bir alıyorlar. Yani genel yurtlar için aylık ücret olan 99 TL'yi, yüksek ücretli yurtlar için de KYK'nın sitesinde verilmiş 100-200 TL arasındaki aylık ücretleri 3 ile çarpın. Bunu 3 ayda bir vereceksiniz.

iyi insan lafin ustune gelirmiş hocam
  • saolun arkadaslar
    son bir soru bu ihlas yurtlarının cemaatle bir bağlantısı var mı? babamın bir arkadası önerdi de o yüzden soruyorum (ihlas vakfı)
  • quote:

saolun arkadaslar
    son bir soru bu ihlas yurtlarının cemaatle bir bağlantısı var mı? babamın bir arkadası önerdi de o yüzden soruyorum (ihlas vakfı)

cemaat yurdu olması lazım
  • Gençler özel yurtların çoğu cemaatindir.

KYK'ya girerken 475 lira ödersiniz ilk girişte. + neler alırlar bilemem kimlik parası cart curt falan. Bu 475'in 175'i depozitodur, kyk dan çıkarken geri alırsınız. 300 ü ise 3 aylık yurt paranızdır hayırlı uğurlu olsun şimdiden.

Benim size nacizane tavsiyem başınıza gelir gelmez bilemem, yurtlarda samimi olduklarınızla 2 aydan eve çıkma kararı almayın. En az yurtta bi sene kalın. Yurttaki en iyi arkadaşınız eve çıksa dahi siz çıkmayın. 2 aylık arkadaş olup eve çıkanlar gördüm, ayrılırken kan davalısı gibilerdi. Ha bunu okuyup benim başıma gelmez diyebilirsiniz demeyin başına gelen çok gördüm.

Benim bide merak ettiğim şey var KYK'da hergün yemek fişi diye bişey veriyolar size. Bu sene başında 3 lira mıydı neydi, seçimler filan dediler 5 lira yapmışlardı. O fişlerin son fiyatını merak ediyorum.

2010 yılında 1,60 TL'si sabah kahvaltısı, 2,40 TL'si akşam yemeği olmak üzere toplam 4 TL olarak verilen beslenme yardımı, 1 Ocak 2011 tarihinden itibaren kahvaltı yardımı 1,75 TL, akşam yemeği ise 3,25 TL olmak üzere toplam 5 TL'ye yükseltilmiştir.

Bu arada KYK'da kalıyorum isteyen varsa soru sorsun cevaplayabilirim. Eve de çıktım sene içinde, size +/- lerini anlatabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IgorStravinsky -- 9 Ağustos 2011; 18:00:41 >

• quote:

saolun arkadaslar

O vakfın Gülen Cemaati'yle bir ilgisi yok; ancak muhafazakar imajlı ve bu çerçevede kurallar koyan bir vakıftır. Eskiden TGRT'de de sık sık reklamları dönerdi.

Karakterinize uymuyorsa, önermiyorum.
  • Arkadaşlar şu biraz daha yüksek fiyatı olan kyk yurtları hakkında bilgisi olan var mı ?

fiyatı ne kadar, kyk nın yurdu olan her yerde bunlarda oluyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3rN

Arkadaşlar şu biraz daha yüksek fiyatı olan kyk yurtları hakkında bilgisi olan var mı ?

Yüksek ücretli yurtların listesini, hepsinin aylık ücretleri ve depozito ücretleriyle birlikte, şurada bulabilirsin:www.kyk.gov.tr/kyk/html/yurt/genel_bilgi.php#yuno

("2011 YILI OCAK AYI İTİBARİYLE ÜCRETİ FARKLI OLAN YURTLARDA YURT YATAK ÜCRETİ VE DEPOZİTO" başlıklı tablo)

Olanakları genel yurtlarınkilere göre daha iyidir: odaların en fazla 4 kişilik olması, odada buzdolabı ve televizyon olması, odanın içinde banyo ve tuvalet olması, sıcak su sorununun genelde olmaması, ranza sisteminin genelde olmaması...

Eğer bunların çıkmasını daha çok istiyorsan, KYK başvuru formunda önceliği yüksek ücretli yurtlara verdiğini belirten seçeneği seçersin.

• quote:

quote:

Arkadaşlar şu biraz daha yüksek fiyatı olan kyk yurtları hakkında bilgisi olan var mı ?

Yüksek ücretli yurtların listesini, hepsinin aylık ücretleri ve depozito ücretleriyle birlikte, şurada bulabilirsin:www.kyk.gov.tr/kyk/html/yurt/genel_bilgi.php#yuno

("2011 YILI OCAK AYI İTİBARİYLE ÜCRETİ FARKLI OLAN YURTLARDA YURT YATAK ÜCRETİ VE DEPOZİTO" başlıklı tablo)

Olanakları genel yurtlarınkilere göre daha iyidir: odaların en fazla 4 kişilik olması, odada buzdolabı ve televizyon olması, odanın içinde banyo ve tuvalet olması, sıcak su sorununun genelde olmaması, ranza sisteminin genelde olmaması...

Eğer bunların çıkmasını daha çok istiyorsan, KYK başvuru formunda önceliği yüksek ücretli yurtlara verdiğini belirten seçeneği seçersin.

tabloda ki ücretler aylık mı ? orasını anlıyamadım k.bakmayın.

• quote:

quote:

quote:

tabloda ki ücretler aylık mı ? orasını anlıyamadım k.bakmayın.

Aylık.

• quote:

quote:

saolun arkadaslar

O vakfın Gülen Cemaati'yle bir ilgisi yok; ancak muhafazakar imajlı ve bu çerçevede kurallar koyan bir vakıftır. Eskiden TGRT'de de sık sık reklamları dönerdi.

ne derece muhafazakar hocam mesela gülen cemaatin evlerindeki gibi mi yoksa normal devlet yurdundan farkı yok mu? normal cemaat evlerindeki gibiyse kykyı kaçırmayalm biz

• quote:

quote:

quote:

saolun arkadaslar

ne derece muhafazakar hocam mesela gülen cemaatin evlerindeki gibi mi yoksa normal devlet yurdundan farkı yok mu? normal cemaat evlerindeki gibiyse kykyı kaçırmayalm biz

Gülen Cemaati'ne bağlı yurtlar ve evler hakkında söylenen, anlatılan şeylerin benzerleri geçerli yine.

Derece merece ayrımı yapmıyorum. Karakterine uymuyorsa, bu tür yurtları önermem. KYK yurtları, özellikle de yüksek ücretli yurtlar, en iyi tercihlerden birisi olacaktır.

• quote:

Depozito ücretlerini yurt kaydı yaparken ödüyorsunuz.

yok dostum yüksek ücretli yurtların taksitleri aydan aya ödeniyor ben kaldım ordan biliyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.