Şimdi Ara

MYP ve KYK Yurt Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okuduğum üzere kyk yurt başvurusunda myp ile yatay geçiş yapanlara normal başvurudan birkaç hafta sonra ek başvuru açılıyormuş, oradan yurtlara yerleşiliyormuş. Bu dönem myp ile yatay geçiş yapmayı düşünüyorum. Normalde kendi şehrimde okuyorum, kyk'da hiç kalmadım fakat geçeceğim okul şehir dışında olduğu için kyk'da kalmam gerekecek. Bu şekilde geçiş yapan ve kyk'da kalan arkadaşlar varsa prosedürler ve işleyiş hakkında bilgi verebilir mi?

• bir arkadaşım yapmıştı bu işi

yatay geçiş yapanlar için açılacak yurt başvurusu başlayana kadar okul çoktan acilmış olabilir, açıkta kalabilirim korkusu yaşayabilirsin

ama korkulacak bişi yok çünkü yurtlarda misafir olarak kalabiliyorsun yurt başvurusu açıklanana kadar ve sıra vs sana gelene kadar, ondan sonra da kendi yerine geçiyorsun

hangi şehire geçiş yaptıysan o şehirdeki gençlik ve Spor bakanligini arayıp yurt için gerekli belgeler vs her konuda bilgj alabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • I can finally sleep kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam, artık bakacağız bi şekilde açılana kadar apart ya da dediğiniz gibi misafir olarak kyk yurdunda. Peki seneye kyk için tekrar başvurduğumda artık normal öğrenci statüsüne geçerim değil mi? Her sene bu şekilde olmaz sanırım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Julianos kullanıcısına yanıt

bir kere kabul edildiğin zaman, yerin sabit kalıyor hocam

yani baştan başvuruya gerek yok her yıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nöbetçi yurtta yer olursa misafir kalabilirsin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Önlisanstan sonra yurt dışı
    3 hafta önce açıldı
    Yatay geçiş ve KYK Yurdu
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.