Şimdi Ara

kyk yurt vpn ve dns

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
11.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar biliyorsunuz belki ama ne yazık ki steam kyk da engelli. bunu aşmak için vpn kullanıyorum ama vpn hızları malum. dns ile geçme olasılığımız olabilir mi acaba ?

• hocam, sistemi tam bilmiyorum ama DNS ile internete hic cikamayabilirsin.

google'un dns'lerini bir dene >>
    8.8.8.8
    8.8.4.4

@saygilikisilik
  • eburaklevent kullanıcısına yanıt
    olmuyor hocam. bunun yanında bir kaç dns daha denedim ama hiç biri steam i açmadı
  • eburaklevent kullanıcısına yanıt
    Akşam deneyeceğim teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vpn harici cozmeniz zor o isi isten anlayan biri oturuyorsa sistemin basinda kullandiginiz vpn de ertesi gun yasaklilar listesine alinabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • denedim ama olmadı @eburaklevent

@respawn_22 genel olduğunu düşünüyorum yani ankara üzerinden yönetildiğini tüm kyk sisteminin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tüm sistemin ankara üzerinden yönetildiğini düşünmüyorum 4 sene kyk da kalmış biri olarak. 2010'da kykdan ayrıldığım zamanlarda internet kafe işletmecisiyle çok iyiydi aram birçok sorunla benim ilgilenmemi isterlerdi. Bu tarz devlet kurumlarında ihale üzerinden yapılır işler belirlenen kriterleri karşılayan ve en düşük teklifi veren alır genelde ihaleyi. Benim kyk'da kaldığım zamanlarda öğrencilere wifi bağlantı hizmeti verilmesi yine gündemdeydi ancak fazla talep olmadığı için 2 access point üzerinden mac filtreleme yoluyla veriyorduk bu hizmeti bağlantı yerlerdeydi tabi torrentçiler ve zornocular yüzünden açıkçası pek de karışmıyorduk kimin nereye girdiğine (400 tane erkek siz düşünün durumu :) ). Sonrasında mikrotik ürünleriyle saatlik kullanım satılmaya başlandı şimdi ise anlaşmaları nasıl bilmiyorum ama ücretsiz sanırım. Ancak şöyle birsey olabilir meb'in dağıttığı modemler gibi kısıtlanmış modemleri kullanıyor olabilirler. Yakın zamanda bir kyk yurdu ziyaretinde bulunmadığım için tam olarak bilemiyorum ama şimdiki sistemin kısıtlanmış modemler ve ağ trafiğini kontrol edip loglayan mikrotik cihazları ile yapıldığını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReSpAwN_22 -- 23 Aralık 2014; 16:24:50 >

• ReSpAwN_22 kullanıcısına yanıt
    ancak vpn diyorsunuz yani
  • vpn tüm internet trafiğinizi tek bir ip üzerinden size yönlendireceği için tek çare vpn gibi görünüyor maalesef
  • ReSpAwN_22 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.