Şimdi Ara

İkinci vitesden birinci vitese geçmelimi sorunsalı yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Aragazmı kaldı ya 303-304 kullanılan zamanlarda kaldı o işler, vites boştayken yükselen devrin bana faydası yok kavrama başladıktan sonraki devir önemli şehir efsanelerinden kurtulmak lazım 1. Vites 3000 devirde 40km civarında gidiyor araç sokak aralarında 2. Vitesi kullanmıyorum artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drofsyaf D kullanıcısına yanıt
    Bendede yoktu lpg zaten yukarıda yazdım 1. Vites 3000 devirde 40 km civarında hız yapıyor araç lpg için bişey diyemem ama dişli farkı var

• KSKcarpediem kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam, dişli konusu muhakkak doğru ancak LPG'de etkiliyor gibi geldi bana. Ayrıca 1. viteste 3.000 devirde 40 km/h şaşırdım baya benim araba 2. viteste 3.000 devirde 45 km/h yapıyor.

• Gorod kullanıcısına yanıt
    Doğru, hocam 15 km/h de ikiye alırsan araba titrer ancak 1. vitestede yığılma yapar o sebeple o hızda vites değiştirmek yerine hızı 10 km/h altına düşürüp 1. viteste devam etmek daha makul bence.

Hocam, yığılma yaşamak yerine hızınızı durabilecek seviyeye kadar düşürüp 1. viteste devam edin.

• drofsyaf D kullanıcısına yanıt
    Tam 40 değil ama 40a yakın yanlış anlaşılma olmasın

• 2 ile yaklaşıyorum kasisten geçerken boşa alıyorum. yavaşladıysam 1e toparlicak gibiyse 2ye alıp devam ediyorum.
    doğrumu bilmiyorum
  • Senkei kullanıcısına yanıt
    Bence en doğrusu hocam. Ben de aynısını yapıyorum👍.

Debriyaja basip gaz verip tekrar devrin rolanti seyrine dusmesini beklersen evet dedigin gibi bosta gaz vermenin bi anlamı olmaz. Benim dedigim baska birsey buyuklerinize sorun anlatsin vites devir iliskisini. Boyle önyargılı birine birsey anlatabilecegimi sanmiyorum cunku.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.