Şimdi Ara

İkisi arasında kaldım sizce hangisi ? Asus K56CB-XX274H yada Lenovo Z500 59365054

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iki notebook arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi ? Ve kullananlar varsa + ve - lerini söylerse sevinirim...

Asus
    lenovo

Notebook yanında birde Tablet almak istiyorum. ( 200 tl lik birşey ) 200 tl olarak bana bu özelliklerine göre iyi geldi.

Piranha

• aynen ya bende bu ikisinde kararsız kaldım ama lenovoya daha yakınım fikrimi değiştirmek isteyen varsa buyursun önerilerinizi dinleyelim beyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BKMedya

Arkadaşlar iki notebook arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi ? Ve kullananlar varsa + ve - lerini söylerse sevinirim...

Asus
    lenovo

Notebook yanında birde Tablet almak istiyorum. ( 200 tl lik birşey ) 200 tl olarak bana bu özelliklerine göre iyi geldi.

Piranha

ben de arayış içindeyim inan aynı makinalar arasında kaldım ben de. Asus'un işlemcisi biraz zayıf kalıyor. Lenovonun ekran kartı biraz daha zayıf asus'unkine göre ama işlemcisi ona göre iyi. Yani asustaki i7 i5 seviyesinde bir işlemci. Lenovo parçaları açısından daha ideal göründü hep gözüme. Yani kabataslak piyasadaki oyunların tümünü öyle yada böyle (düşük ayarlarda da olsa) oynatabilecek bir makina. Ama onun da tasarımını sevmedim klavyesi çok dar touchpad çok geniş( anlamadım neden böyle gereksiz birşey yapmışlar) ultrabook gibi ince bi yapısı var. Bu estetik açıdan güzel olabilir ama oluşan ısıyı atamaz diye düşünüyordum. Ayrıca bataryası kasaya gömülü. Nasıl değiştirileceği konusunda birşey bulamadım. Sonuçta er yada geç ömrünü tamamlayacak.

İkisinden de vazgeçip asusun daha düşük ve ucuz bi laptobunda karar kıldım şimdilik. gt 635 ekrankartı i5 3230 işlemcisi var. 1350 tl ye falan alınabiliyor. Önümüzdeki hafta gitip alırım büyük ihtimal. Aslında çok da kafa yormaya gerek olmadığına karar verdim.

Senin için Asus yeterli olabilir bilmiyorum ama işlemci konusunda tereddüt ediyorum. Tablet konusunda markalı birşey almanı tavsiye ederim. Piranna iyi bir alternatif. Samsung'un da ucuz modelleri vardı 7 inçli bir araştırsan bulursun.

eğer optik okuyucuya fazla ihtiyaç duymuyorsan bu makina güzel bir alternatif. Hem işlemcisi hem ekran kartı oldukça iyi.
    http://www.electroworld.com.tr/p/samsung-np370r5e-s07tr-notebook-intel-core-i5-3230m-6gb-750gb-2gb-amd-8750m-windows8-laptop/
    http://www.gold.com.tr/samsung-np370r5e-s06tr-notebook_u

çok araştırdım ama bu ekran kartıyla işlemciyi bir araya getiren bir makine yok. Çünkü alt segmenlerde makinelerde illa bir bacak sakat kalıyor adam akıllı birşey bulmak güç gerçekten. İlla birşeyden vazgeçmek durumunda kalıyorsun. Maddi külfet olarak görmesem 2200 Liradan falan satılan oyun bilgisayarlarından almak isterdim. Örnek olarak bunu vereyim i7 li versiyonları da var ama fiyat ona göre yükseliyor. Tabi bu da yeterli bence. http://www.sadecenotebook.com/Urun/MSI-GE60-602XTR-Core-i5-3230-260-Ghz-8-GB-750-GB128-SSD-2-GB-VGA-156-Freedos-Full-HD-pmu253579.html

benim konuya da bakmak istersen burda

http://forum.donanimhaber.com/m_75639237/f_//tm.htm#75639237

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morphellium -- 1 Haziran 2013; 21:12:05 >

• morphellium Vakit ayırıp uzun bir yazı yazdığın için teşekkürler. Okudum hepsini duruma göre bakıcam İ7 istediğim için + Lenovo daha iyi gibi
  • quote:

morphellium Vakit ayırıp uzun bir yazı yazdığın için teşekkürler. Okudum hepsini duruma göre bakıcam İ7 istediğim için + Lenovo daha iyi gibi

Teşekküre gerek yok dostum Bende Z500 ü çok istiyordum. O yüzden aldıktan sonra durumları yazarsan bana en güzel teşekkürü etmiş olursun :)

Asus K55VJ-SX216D (ucuz alternatifi Msı Cx61 0NE-445XTR ) şuanda düşündüğüm model inşallah ikimiz de memnun oluruz. Haber bekliyorum senden :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertemli

1,067 TL
    ASUS K55VD SX640D Notebook
    http://www.notebookadresi.com/asus_k55vd-sx640d_notebook?ref=akakce&v=1.2.6

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus,Msi,Lenovo Hangisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: morphellium

quote:

morphellium Vakit ayırıp uzun bir yazı yazdığın için teşekkürler. Okudum hepsini duruma göre bakıcam İ7 istediğim için + Lenovo daha iyi gibi

Teşekküre gerek yok dostum Bende Z500 ü çok istiyordum. O yüzden aldıktan sonra durumları yazarsan bana en güzel teşekkürü etmiş olursun :)

Asus K55VJ-SX216D (ucuz alternatifi Msı Cx61 0NE-445XTR ) şuanda düşündüğüm model inşallah ikimiz de memnun oluruz. Haber bekliyorum senden :)

lenovo ve pıranha ve snopy ürünlerini aldım.

Lenovo bilgisayar güzel kasma vs. yok oyun olarak şuan açamadığım hiçbir oyun yok fakat oyunlarda felan çok ısınır soğutucu almayı düşünüyorum. Pili çıkmıyor diye çoğu kişi istemiyor ama çıkmaması daha iyi çıkar tak yapınca daha çabuk bozuluyor + fan toz temizleme vs. birçok uygulaması var windows 8 olması dahada iyi

Pıranha tablet fiyatının en iyisi diyebilirim kamerası idare eder kötü değil

snopy direksiyon : Aldığımdan beri birkez çıkarıp Euro truck 2 de deniyim dedim ayarlarını yapabildiğim kadar yaptım fakat beğenmedim geri iade edicem. Fakat direksiyon güzel titremesi ortada çarpmada vs. ışık yanması

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: morphellium

quote:

lenovo ve pıranha ve snopy ürünlerini aldım.

Lenovo bilgisayar güzel kasma vs. yok oyun olarak şuan açamadığım hiçbir oyun yok fakat oyunlarda felan çok ısınır soğutucu almayı düşünüyorum. Pili çıkmıyor diye çoğu kişi istemiyor ama çıkmaması daha iyi çıkar tak yapınca daha çabuk bozuluyor + fan toz temizleme vs. birçok uygulaması var windows 8 olması dahada iyi

Pıranha tablet fiyatının en iyisi diyebilirim kamerası idare eder kötü değil

snopy direksiyon : Aldığımdan beri birkez çıkarıp Euro truck 2 de deniyim dedim ayarlarını yapabildiğim kadar yaptım fakat beğenmedim geri iade edicem. Fakat direksiyon güzel titremesi ortada çarpmada vs. ışık yanması

hayırlı olsun. Snopy ucuz ürünler üretiyor ama ben de olsam ucuz birşey alırdım :) Ben de Asus K55VJ-SX216D modelini aldım 1300 tlden. Memnunum bariz bir ısı sorunu yok. 3.2 cm olduğndan sanırım. Bu 2.2 cm lik ince kasalar ısınmaya çok müsait o yüzden yanında bir soğutucu alsan iyi edersin. Kolay gelsin :)

• lenovo z500
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.