Fazla param yok lüt6fen birini mantıklıca bana yardımcı edin.
Sağolun arkadaşlarım.
tabikide sony ericsson txt
quote:
Orijinalden alıntı: 34AZİZ21
Arkadaşım sebeblerinide yazarsanız sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: Moulin Rouge
quote:
Orijinalden alıntı: 34AZİZ21
Arkadaşım sebeblerinide yazarsanız sevinirim.
klavyeli olması youtube Vidivodo.com : sony ericsson txt Etiket: sony ericsson txt tüm özellikler burda
GENEL 3G Bant Yok 2G Bant GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 Duyurulma 2011, Haziran Çıkış Tarihi Yakında Piyasada
BOYUT Telefon Tipi Bar Tipi Ağırlık 95 g. Telefon Boyutu 106 x 60 x 14.5 mm
GÖRÜNTÜ Ekran Ölçüleri 320 x 240 piksel, 2.6 inç Renk Derinliği 256K Ekran Tipi TFT QWERTY Klavye Çizilmeye dayanıklı önyüzey
ZİL SESİ Titreşim Var Melodi Tipi MP3 ringtones 3.5mm jack
ÖZELLİKLER Bas-Konuş Yok WAP Var İşletim Sistemi Mesajlaşma SMS, MMS, E-Posta, Push E-Posta, IM Oyun Var Kamera 3.15 MP, 2048 x 1536 piksel, fixed-focus, video Renk Seçenekleri Siyah, Mavi, Beyaz, Pembe HTML Tarayıcı Var Java MIDP. 2.1 PIM Yok
VERİ TRANSFERİ GPRS Var HSCSD Var EDGE Var 3G Yok WLAN Var USB Var Kızılötesi Yok Bluetooth Var Pop Yok
MULTİMEDYA MP3 Çalar Var FM Radyo Var SNS integration with native Facebook and Twitter clients MP4/H.263/H.264 player TrackID müzik tanıma Google Mail, Google Talk Prediktif metin girişi
PİL Pil Tipi Standart Pil, Li-Ion 1000 mAh Bekleme Süresi Maks. 416 saat Konuşma Süresi Maks. 3 saat 12 dak. Müzik çalma süresi: 23 saat
EK ÖZELLİKLER GPS Yok Ses Kaydı Var Adres Defteri Var Alarm Var Ajanda Var Sesli Arama Yok Eller Serbest Var Saat Var T9 Var
videolarını izlemesi mrka olarakta tanınmış bir marka ağırlığı da iyi hafif
Arkadaşalr acaba bu iki telefonu bire bir kullananlar varmı, arkadaşımda OT 900 var süper memnun sony zaten biliyoruz W700 kullandım harika ama her model bir olamayacagı içinde araştırmak istedim.